Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Czyli temat rzeka na innych filmwebowych serialowych stronach :)
Wiem, że większość Waszych wpisów w sumie można tu podpiąć ale... śmiech to zdrowie i
niech wszystkie 'smaczki\ będą w jednym miejscu!
Zaczynam :)
- Norbert asystentem na uczelni - no tak, uniwerki biją się o pracowników z papierami :-D
- Edyta Herbuś jako dziennikarka
-kwiat czystości na szyi Bożenki
- Halszka - prawie morderczyni Ryśka - znalazła fuchę u żądnej krwi Moniki
- państwo Koniaczkowsko - i ich dialogi
- aktor który gra Koziełłę ciagle się garbi i trzęsie

ocenił(a) serial na 3
extra0rdinary

Nie obraź się, ale były co najmniej dwa identyczne praktycznie tematy ;)

Z asystenturą Norberta, to nawet bez choroby byłby przekręt, nigdy nie dostaliśmy cienia sygnału, by chłopak był wybijajacym się studentem, przeciwnie, dwa razy powtarzał rok i bronił się we wrześniu. Teraz zaś nigdy nie widzimy, by on przygotowywał się do zajęć, ślęczał nad książkami szykując te swoje ćwiczenia. No, helloł, Norbert nie pracuje w fabryce, dokąd po prostu się idzie, bo po dwóch maksimum tygodniach wiadomo, co się tam robi. Idę zresztą o zakład, że pierwotny pomysł był taki, że on nie kończy studiów (tu sygnały były jasne), a potem scenarzystom się zwyczajnie odmieniło.

Awdar

zgadzam się Norbuś doktorant to najdurniejszy wątek w tym serialu

ocenił(a) serial na 3
extra0rdinary

Dr Koziełło szaleje jako barman i gra w golfa- jak ma takie ruchy

ocenił(a) serial na 1
giovanni50

A jak jest w domu to nie robi niczego innego oprócz oglądania numizmatów.

ocenił(a) serial na 3
anarchistt89

Dokładnie:)

ocenił(a) serial na 3
extra0rdinary

A dziś Norbert napisał na tablicy temat lekcji (ćwiczeń), jak w ogólniaku. W każdym razie ja się z taką praktyką na uczelniach nigdy wcześniej nie spotkałem :)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Norbert znowu dostaje korby
Tylko patrzeć a zamieni się w Brunona K

ocenił(a) serial na 3
giovanni50

Tak, właśnie ma atak i twierdzi, że jeden ze studentów jest nasłanym nań szpiegiem. Nawiasem mówiąc ten student z buźki był starszy od Norbusia.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Jak nazywa się aktor który wciela się w Norbiego??

ocenił(a) serial na 3
giovanni50

Jakub Świderski.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Ok dzięki
Ma sporą filmografie

Awdar

Norbert wybiegł z domu i poszedł tego podejrzanego studenta szukać. Ciekawe gdzie :P

ocenił(a) serial na 1
Awdar

ja też studiowałem 5 lat a żeby zostać asystentem jakiegoś profesora to trzeba otworzyć przewód doktorski a "Norbi" chyba tego nie zrobił?

ocenił(a) serial na 10
maciekd_filmweb

Słuszna uwaga, ale Norbi studiował 7 lat, więc może nie musi już pisać pracy doktorskiej :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Chyba otworzył, tylko tego nie powiedziano. Nie widzimy wszystkich scen z życia wszystkich postaci, tyle.

extra0rdinary

Ja bym podpowiedział twórcom serialu żeby "ożywili" Beatę - napięcie w serialu by wzrosło - ciekawe jakie by mieli miny Jacek i Agata?

marek141274

Kto i gdzie nie robiłby interesów tam zawsze pojawia się Rutka, Wa-wa ok. 2 mln mieszkańców ale jedyny biznesmen wśród populacji Rutka :-D

marek141274

wykrakałeś :D

ocenił(a) serial na 1
extra0rdinary

Absurdy klanu macie tutaj: http://aleseriale.pl/gid,10510,img,325560,fototemat.html pośmiejecie się na pewno.

ocenił(a) serial na 1
extra0rdinary

zauważyliście,że w klanie zawsze są słoneczne poranki,nawet zimą? kiedy ja rano wstaję do pracy jest ciemno,a w klanie nawet w zimowy poranek jest już widno :)

Megi_29

Czy może mnie ktoś oświecić o co chodzi z tym pasem cnoty Bożenki? Coś mnie ominęło... ;p

ocenił(a) serial na 1
moooda1

bożenka pod wpływem jakiegoś kolegi postanowiła że będzie aż do ślubu trwać w czystości

ocenił(a) serial na 1
twitchy

no, to było dobre. I pewnie wyjdzie za Błażeja i będą żyli długo i szczęśliwie do końca ...Klanu? bo Klan chyba będzie do końca świata...
co ciekawe, aktorka grająca Bożenkę ponoć ma romans ze swoim 40letnim, żonatym trenerem tańca ;>
ach życie życie... nie jest nowelą.

ocenił(a) serial na 1
Megi_29

wiesz jak w serialach wstają o 10 przed południem to zawsze musi być widno

extra0rdinary

Wydaje si,ę być też absurdalny fakt, że młodzi ludzie (a zresztą starsi też...) rozmawiają ze sobą sztywno, nie używają żadnych przekleństw (wiem, wiem to serial pro-rodzinny, ale bez przesady, trochę realizmu wypadałoby zachować..), są tacy grzeczni i poukładani...

ocenił(a) serial na 1
moooda1

No bo to Klan...? ;>
Ponoć odgrywający wzorowe małżeństwo, Pawła i Krystynę Lubiczów (Stockinger i Kotulanka) w rzeczywistości się nie cierpią ;)

Paweł obrażający się na Jurka za to, że śmiał przyjąć zlecenie budowy na terenie parkingu kliniki... Tak, bo jakby on tego nie wziął to nikt inny też by się nie ośmielił... Mało firm w Wawie. Foch z przytupem! Będzie temat na najbliższe 20 odcinków! Może nawet cały KLAN się o to poróżni! :-O

tweety77

aktorka ktora gra zone rafalskiego (aldona orman)
obrzydza mnie. babsztyl tak napompowany na buzi że boje się ,że pęknie na ekranie..
:(

ocenił(a) serial na 1
extra0rdinary

noo ;/ a taka ładna kobieta była kiedyś. a teraz wygląda jak te wszystkie amerykańskie raszple po liftingu ;/

tweety77

Nie wiem po co te babki to robią, zazwyczaj efekt jest gorszy...

tweety77

Dokładnie! Była naprawdę niczego sobie ... kiedyś ;)