PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35705
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Jak wam się podoba wątek z wychowawcą Bożenki i Kamili (znanym poza "Klanem" z reklam TP S.A.), moim zdaniem może nie przebija absurdem wszystkiego co było do tej pory ale zdecydowanie mieści się gdzieś w czołówce. Ale uwzięli się na niego niesamowicie, najpierw robili z niego jakiegoś szamana czy guru sekty, teraz się nagle okazuje, że zapłodnił uczennicę. I wszyscy są tego pewni, mówiąc wprost zasada "winny, dokąd nie udowodni swojej niewinnności" xD

P.S. Czy tylko mi się wydaję, że pierwszego dnia szkoły Kamili odwalało na punkcie wychowawcy, a Bożena wyrażała raczej umiarkowany zachwyt? Bo teraz jest odwrotnie, ale nie jestem pewien czy tak było zawsze. Pamięta ktoś?

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

Kamila chyba interesowała się tylko jak uczy itd. To od jakiegoś czasu jest tak pokazywane, że ona w zasadzie olewa naukę i koncentruje się na pływaniu, już przy egzaminie gimnazjalnym podało swormułowanie: "ja mam program minimum", potem kilka razy jeszcze.

A wątek fajny ;) Można się pośmiać. Z tym, że, jak wszystko w Klanie, pisany wyraźnie bez planu, z dnia na dzień, na kolanie ;)

PS: Tak zupelnie na serio, to w szkolnictwie czasem powinna obowiązywać zasada domniemania winy nauczyciela. I w ogóle przy odpowiedzialności nie karnej, lecz dyscyplinarnej.

Awdar

To fakt, rzeczywiście można się pośmiać, jak z większości wątków w tym serialu. Cyrków z nauczycielem spodziewałem się od początku, ale, że tak walnęli z grubej rury, to mnie nawet zaskoczyli xD

P.S. Domniemana wina to jedno, ale w tym przypadku wszyscy są pewni xD

Doktor_Wong

Wiecie może jaki aktor gra tego nauczyciela?

ocenił(a) serial na 3
cytronella

Maciej Małysa.

<Muszę jeszcze coś napisać, by post nie był za krótki według filmwebu>

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Innym absurdem jest to że Bożenka sama chce aby rodzice przyszli na
wywiadówkę. OMG jakie dziecko prosi i przypomina starszym że będzie
wywiadówka w szkole?