Tropek nie jest psem rasowym,nie ma rodowodu...Dramat!
Rozwalił mnie ten złowieszczy podkład muzyczny podczas ujawniania tej jakże straszliwej informacji, pomijam już przejęcie Surmaczowej... dziwie się, że ona, jako aktorka, zgadza się grać takie brednie, z których zresztą został zrobiony jeden z głównych wątków serialu... pół odcinka o Tropku, ileż można
Kocham Tropka, bo sama mam dwa yorki w domu i strasznie mnie rozczula ten piesio :) Ale wątek z obsesją Surmaczowej z rodowodem i wystawą to totalna porażka!!
Ja wiem, że Tropek jest słodki i nie mam nic przeciwko jego pojawianiu się w serialu, tylko można by chyba znaleźć na to jakiś sensowny i normalny sposób, a nie czynić z biednego psiaka głównego bohatera serialu
Dokladnie i to jeszcze główny bohater serialu w tak durnowaty sposób :/ Smutno patrzeć na takie bzdety :/
Pozostaje czekać na nowy serial "Na tropie Tropka" :D Emisja już jesienią w TVP1 :D
Oficjalny patronat objął hycel Marian :D:D:D
A tak właściwie to co z Dropkiem? można by wprowadzić element dramatycznej rywalizacji pomiędzy Anią i Krysią, gdyby ta druga też zechciała wystawiać swego pupila. Oczywiście obowiązkowo we fraku