Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Zauważyliście że Rafał miał już ubłoconą kartkę przed akcją ? To znaczy że kręcili dubel :D

Jordan66

Rafał to chyba mistrz karate :D hahaha ten jego chwyt za szyję :D

SugarDdevil

Też mnie to rozbawiło :D

Vanessa100

Pięknie go Norbert powalił na ziemię xD

ocenił(a) serial na 10
SugarDdevil

Norbert jak zwykle genialny i męski :D

elfijka

Ojciec tylko bardziej go nakręca, więc liczę, że jeszcze będzie mocna akcja z Norbim :D

ocenił(a) serial na 2
SugarDdevil

Norbert- obecnie top 1 w klanie! W końcu namolny kuratorek dostal to, na co czekalem od dawna:d Go, go Norbert

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Biedna Ola :]

ocenił(a) serial na 10
eva502

Piękny nokaut w wykonaniu Norberta. Kuratorek frajer atakuje od tyłu, ale Ola nie odklepała 10 więc w sumie nie wiadomo kto wygrał :)

ocenił(a) serial na 1
SugarDdevil

Tak, cudowne duszenie założył Rafał Norbiemu, a ten uwolniony walnął go z pięści w ramię, na co tamten złapał się za głowę i jęczał... :D tak wspaniałej sceny kaskaderskiej nie było w Klanie odkąd Bożenka skręciła nogę biegnąc na maturę... Biegnie biegnie, spóźniona Bożenka, uciekła z miejsca wypadku, biegnie przez park, biegnie, tu jakiś pies od niechcenia na nią szczeknął, ta pisnęła, wywróciła się (kolejny talent kaskaderski...) na trawę, podleciał do niej jakiś żulik "Pomóc panience?", jeszcze ją przy okazji złapał za żyć... Takie combo :D
Oczywiście pamiętamy też kaskaderską scenę MMA-ćka i MMA-rtynki, jak to ona wepchnęła go w krzaki bo rower jechał... Ach, Klan.
Jest temat o najlepszych wątkach kaskaderskich w Klanie? :D

tweety77

Jeszcze ten fantastyczny dźwięk uderzenia, który zawsze podkladają :D A takiego wątku chyba nie ma!

ocenił(a) serial na 2
SugarDdevil

UFC heavyweight battle normalnie XD

SugarDdevil

Szkoda że nie wybił głową szyby w samochodzie.

ocenił(a) serial na 10
tweety77

Jeszcze był Darek, który odśnieżał i też tak pięknie się wywalił (tak, wiem, poślizgnął się, ale jednak ;))

ocenił(a) serial na 2
elfijka

A czy Maciek spektakularnie oparzony lokówką się nadaje? Była dawno, dawno temu taka scena jak Maciek stał na taborecie i nagle spadł i trzymając się za rękę zaczął się turlać po podłodze, jęcząc: boli, boli, boli. Wyglądało to żałośnie

ocenił(a) serial na 10
tweety77

Tak, to było piękne ^^ Zresztą Bożenka co chwilę ma jakieś kontuzje, ale dzielnie i wytrwale studiuje na AWF i ciągle ma jakieś zaliczenia. Ciekawe, że jej te kontuzje nie dokuczają...

ocenił(a) serial na 4
elfijka

Trochę dokuczają, bo kilogramów przybywa ;)

ocenił(a) serial na 10
andre_

Dlatego może to tylko ściema z tym całym studiowaniem! Bożenka może tak naprawdę robi coś innego...

ocenił(a) serial na 4
elfijka

Może "zalicza" w inny sposób, a to "ślubowanie czystości" to przykrywka, żeby Książę Kurczaków niczego nie podejrzewał.

ocenił(a) serial na 1
elfijka

Ona chyba najpierw miała "kontuzję" w serialu, a potem na prawdę ;) bo dopiero po tej drugiej przytyła...

ocenił(a) serial na 4
tweety77

Feli miał parę spektakularnych upadków, ale chyba nie pokazywali ich, a tylko efekty. Pewnie trudno było znaleźć odpowiedniego kaskadera.

ocenił(a) serial na 4
Jordan66

O kurka, coś fajnego mnie ominęło ?

"pobili się dwaj górale" ? O Rudą ?

Swoją drogą w MjM Ruda, tu też Ruda przyczyną konfliktów.

A ja mam do rudych słabość.
Jak żyć ?

andre_

Wg Tuska i Rostowskiego krótko.

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

i biednie

ocenił(a) serial na 4
makagigi

Bez polityki ;)

ocenił(a) serial na 1
andre_

no akurat tutejsza ruda jest paskudna i nie wiem kto naprawdę mógł by się o nią pobić... wygląda jakoś tylko dlatego, że prostuje sobie włosy i twarz (maluje żeby nie było widać, że ma oczy za blisko), ale jak dla mnie to nigdy ładna nie będzie
http://images34.fotosik.pl/26/358a3c3851406364.jpg blee

ocenił(a) serial na 10
tweety77

Ja myślę, że MY powinniśmy tam zacząć grać :D

elfijka

Jak jest zrobiona w Klanie to spoko wygląda :D

ocenił(a) serial na 1
SugarDdevil

No też nie do końca bo krzywą ma tą mordę ;)
Ale oczywiście - kolejna męska bójka o rudą, śmiech na sali.
No ale jak tam wsadzili jakiegoś obleśnego dziada w chamskiej peruce, który ma niby być takim sekszi profesorkiem-pożeraczem niewieścich serc, to nie mam pytań...

tweety77

może nie jest wybitną pięknością, ale wygląda w porządku :D
hahahaha Grzechu to nieporozumienie miesiąca chyba!

ocenił(a) serial na 10
SugarDdevil

Ona ciągle podnosi brwi, gdy mówi. Zauważyliście?

elfijka

Tik nerwowy, którego nabawiła się przez Norberta :D

ocenił(a) serial na 4
SugarDdevil

Bo jest zdziwiona tym co mówi ;)

ocenił(a) serial na 10
andre_

Możliwe, ale powoli nie wyrabiam z tymi jej brwiami :D