PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35707
1,9 13 krytyków

Klan
powrót do forum serialu Klan

Ciekawe, co do końca sezonu zrobi z Olką i kuratorkiem, ta akcja wczoraj z biletami była dobra XD

Bogdan4674

Norbert jak zwykle super :D Szkoda, że coraz mniej go w odcinkach. Mam nadzieję, że jeszcze zrobi coś spektakularnego :D

elfijka

Porwie psa Lubiczów i zażąda okupu w postaci rudej Lubiczówny :D

vanilla_sky85

Najlepiej oba psy niech porwie, i na dokładkę wielbłąda.

Bogdan4674

Wczoraj w Klanie miała miejsce trochę mała niedorzeczność. Krystyna z Pawłem wykazują bardzo duży niepokój związany z sytuacją z Norbertem, Krystyna nawet mówi, że Paweł może Olkę zawozić do pracy i przywozić. Nowy frajer Olki też jest zaniepokojony, gdyż dostał nawet od Norberta. Tymczasem co widzimy...Ola po wizycie u rodziców idzie sobie sama w ciemnościach chodnikiem. Jest to dla mnie co najmniej dziwne biorąc pod uwagę wszystkie powyższe okoliczności. Normalnie na pewno ojciec odwiózłby ją do domu, lub chociaż zamówiliby taksówkę i ją do niej odprowadzili. Ewentualnie nowy bolec podjechałby pod nią. Oczywiście scenarzyści musieli jakoś zaaranżować tą scenę z biletami co jednak kolejnym razem dało wyraz alogiczności całej sytuacji. Mogli się lepiej postarać i coś pokombinować, ale komu tam się chce...

arachnoidea1

Myślisz, że Norbi by napadł i zgwałcić Rudą? XD

Bogdan4674

Na pewno będą ciągnąć ten wątek (bo cóż innego robić) do jakiegoś punktu kulminacyjnego, czyli albo zamkną Norberta albo się powiesi.

arachnoidea1

W ogóle nielogiczne było to, że Olka pojechała do rodziców, skoro u Krystyny w gabinecie cały czas nawijała o tym, że Norbi wie, gdzie ona mieszka, ale nie wie, gdzie mieszka Rafał, więc u niego jest bezpieczna.

elfijka

Ja to się tylko obawiam, że po sezonie Norbi odejdzie z Klanu, tzn jego serialowa postać pojedzie do Lizbony i będzie znowu nuda, czyli koniaczek u doktorostwa i umizgi z drewnianym kuratorem ( jak ja tego typa nie lubię)

Bogdan4674

Wtedy napiszemy petycję o przywrócenie Norberta!

elfijka

Norbi jak się zaczaił za samochodem. Przebiegła bestia!

anarchistt89

Myślałam, że będzie Olkę śledził do mieszkania Rafała, bo "będę za chwilkę". Czyżby Rafał też mieszkał w pobliżu?!

elfijka

Klanowa Wawka wielkości wsi.

elfijka

Ta Klanowa Warszawa to malutka jest przecież ;)

andre_

Raptem dwie ulice :D

elfijka

... na krzyż :D

elfijka

No dokładnie :)

Bogdan4674

Norbert znakomicie rozkręca akcję, pozbycie się go to byłby duży błąd.

andre_

Ja to, kurczę, chyba bym przestała oglądać!

elfijka

Ale mógłby znowu jakąś grubszą akcję zrobić, coś w stylu demolki na parapetówie :D

anarchistt89

Chyba im się budżet na ten sezon wyczerpał, przy ojcu już tylko jeden talerzyk (czy kieliszek) stłukł.

andre_

To niech papierowe drze :D Cokolwiek! Niech robi rozpierduchy, gwałci i podpala!

elfijka

O, mógłby porwać i zgwałcić siostrę Rudej ;) zawsze to Lubiczówna.

andre_

Aga by się nie obraziła.
Jeden facet więcej nie robi jej różnicy :P

elfijka

Kto oglądał Zmienników Barei, ten pamięta patent ze Spadkobierców Grunwaldu ;)

Awdar

Haha tematy o Norbim zawsze mają najwięcej odp.

arachnoidea1

ale nie byłoby tej sceny, jak Norbercik chowa się za samochodami, a Olka myśli, że ma schizy :D
Więcej!