PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

...wygląda jeszcze gorzej niż zazwyczaj. Nie sądziłem, że to możliwe - a jednak ;)

ocenił(a) serial na 4
Awdar

Tak jak młody Kazuń w tej idiotycznej, bezkształtnej czapie.

andre_

Młody Kazuń to ogólnie jakoś wygląda idiotycznie, jak dla mnie. Ma coś wnerwiającego w sobie.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Pewnie za dużo drobiu w diecie :D

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Kamila wróciłaś do nas.

jans21

A no wróciłam :)

Camilla3

Kamila z klanu .

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Koleś jest strasznie irytujący:/

ocenił(a) serial na 8
anarchistt89

To chyb kolejna postać, która wyrośnie nam na miarę Rysia czy Maćka ...

laleczka874

Otóż to, otoż to, rośnie nam następca samego Ryśka. Tak samo pierdołowaty, a jaki bohaterski!Prace znalazł na kierowniczym stanowisku, szefowi wygarnał..

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Z tym, że wydaje się być bardziej nieobliczalny niż Ryszard Lwie serce Lubicz...

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

Noże ma już zdaje się naostrzone i wypolerowane :D

andre_

Jak ta Olka się nie boi z nim spać w nocy, skąd wiadomo czy nie trzyma ich pod poduszką.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Pewnie czytała streszczenia i wie że póki co nic jej nie grozi.

W prawdziwym życiu to myślę że po akcji z paragonem i ostrzeniem noży dawno już by dała sobie z nim spokój. Chociaż z drugiej strony tyle kobiet daje się mężom pijaczkom bezkarnie bić latami i jakoś po rozum do głowy nie idą.

andre_

No fakt... ale i tak mało wiarygodny wątek i te ich ciągłe "kochanie, tak kotku, dobrze skarbie, oj misiu". Tu sobie kochaniują, a przyjdzie co do czego i jej łebek ukręci.

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Ale to za jakieś 193 odcinki dopiero. A do tego czasu jeszcze niejeden "dylemat moralny" obejrzymy ;)

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

To byłoby fajne - zakrwawiony Norbert z siekierą po załatwieniu Olki urządza dzień sądu w mieszkaniu Grażynki, normalnie Freddy Kruger wysiada.