PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35707
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan
Jordan66

to samo przyszło mi do głowy po obejrzeniu dzisiejszego odc. Jeszcze powinien zacząć coś pokrzykiwać..po niemiecku ;P A fryzura tylko podkreśla szaleństwo w oczach!xD

Jordan66

on ma jakieś dziwne oczy ni to jak zbity pies ni to jak szaleniec!ja bym się bała mieszkac z takim Norbusiem

ocenił(a) serial na 10
Jordan66

Norbert tą rudą juz niedlugo zacznie bic. Sam doktorek nawet nie pomoze, jak ta pusci sie nowo poznanym Panem Rafalem.

ocenił(a) serial na 1
dziubasek00

co nie zmienia faktu, ze ruda zdzira zachowala sie wobec norbiego nie fair

ocenił(a) serial na 1
Saguar_Bro

Rude = fałszywe - nie wiedziałeś?

ocenił(a) serial na 4
jans21

Ja tam rude i piegowate lubię :)

ocenił(a) serial na 1
andre_

Ja też, ale zaufanie i bzykanie niekoniecznie idzie w parze.

ocenił(a) serial na 2
jans21

Nieprawda, Camilla nie jest ruda a tez falszywa hahaha!

Saguar_Bro

czemu nie fair? a co ona go zdradziła czy co? poza tym i tak robi mu łaske, ze z nim jest!koleś jest totalnym nieudacznikiem i urodą nie grzeszy!każda kobieta wybrałaby tego przystojnego kuratora niż Norbusia frajerzyne manią prześladowczą, któremu Olka musi pracy szukać i ciągle pocieszać! facet ma być oparciem dla kobiety, a w tym związku to niestety Olka nosi spodnie.

milenasy

Olka tez urodą nie grzeszy :)

ocenił(a) serial na 1
milenasy

to niech nie robi, tylko go zostawi, lepsze to niz oszukiwanie; poza tym czasy mamy takie, ze dom utrzymuje ten, kto ma prace - niezaleznie od plci; last but no least - rudzielec tez za piekny nie jest

Saguar_Bro

Tylko, ze Norberta żadna ładniejsza laska od Olki nie chce!!A Olce trafił się super amant i to jest ta różnica !Poza tym Olka utrzymywała dom i nie robiła problemu,tylko on miał kompleksy na tym punkcie
dostał manię oszczędzania, terroryzował ją, sprawdzał rachunki, robił awantury jak nie przyniosla paragonu. Poza tym to taka sierota, Olka musi go instruować "idz do szefa zapytaj się czy da ci inne stanowisko skoro redukują twoje". Norbuś na to " nie nie pójde, ja sie wstydze, ja nie chce pracowac jako robotnik nie po to kończyłem studia". Dla mnie badziej męski był już Rysio czy koparkowy michał, którzy żadnej pracy się nie wstydzili, niż ta wydelikacona panusia Norbert, która nic nie potrafi a od razu chce być szefem banku

milenasy

Dzisiaj to myślałem że przywali jakimś młotkiem stuknie tą babkę co do niego cały czas mówiła "synku" :D
On powinien grać w horrorach.

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

Jordan nie wiem czy tylko mi się wydaje. Ale nowy adorator Agnieszki ten lalusiowaty miłośnik teatru jakiś odmieniony jest w tym tygodniu. Czy to tylko zwidy?

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

A ja myslalem ze puknie ja bo tak go kokietowala hahahah.

ocenił(a) serial na 2
milenasy

Norbert jest chory ty glupia idiotko. Dlatego tak sie zachowuje. To tak jakbys krytykowala Macka. Ty kur...a masz 15 lat ze takich rzeczy nie rozumiesz?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 4
krzysiekk123

Oho, chyba tabletki ci się skończyły ...

ocenił(a) serial na 2
andre_

Chcesz kupic pixy?

krzysiekk123

haha padłam cie chyba kablem od pilota bija

ocenił(a) serial na 1
krzysiekk123

100% racji, panie kolego; podpisuje sie pod tym

Saguar_Bro

nie widziałam, że tyle nieudaczników zyciowych ogląda klan

milenasy

Nieudacznicy to do dziś opłakują śmierć Rysia i współczują Maćkowi - normalni ludzie mają z tego polew i po to Klan oglądają.

A ten cały Rafał też może być psychiczny, tyle napatrzył się na patologię że mu siadło na mózg.

ocenił(a) serial na 2
milenasy

przeciez to ty jestes nieudacznikiem zyciowym i dalas to wyraznie do zrozumienia piszac te zawistne bzdety, za grosz w tobie empatii zakompleksiona scierko.

ocenił(a) serial na 4
krzysiekk123

Za to ty chłopie wręcz zioniesz empatią :D