Ciekawe czy będzie się bił z Błażejem i ciepłą kluchą Tadeuszem :D
Będzie się działo. :D Myślałem, że Norbert zniknie z Klanu, ale widać, że nie. Czekam aż Kamila będzie pozować Miłoszowi do rozbieranych scen, a Norbert oklepie syna króla drobiu. Błażej pewnie szybko wymięknie widzą agresywnego rywala.
sam bym posuwał tą kamilke a najlepiej z bożenka w trójkącie:) chcociaż i zytka nie pogardzę:)
Ona nie jest dla takich jak ty palantów. To porządna dziewczyna posuwać możesz swoje koleżanki szlaufy.
to było dobre! Kamilka właśnie się zwierzyła Bożnie, że jej się ciurlać chce bo Błażejka brak, a tu siedzi Norbi i słucha :D "Daj mi do siebie numer jakby co..." :D Oooj, będzie się działo... Aż się serce raduje na samą myśl ;)
Norbi wziął Kamilkę na smutnego poetę w płaszczu, który szuka pocieszycielki. ;) Chociażz drugiej strony namawiać jej nie musiał. ;)
Drugie spotkanie, a Norbi już obejmuje Kamilkę. Tempo w "Klanie" jest coraz szybsze!
Kamilka się uwaliła jednym piwem. Wyszli rozbawieni jakby wódkę pili, a nie po jednym piwku.
Mogłby być ślub Kamilki z Norbertem, wtedy Olka na każdej rodzinnej imprezie by go spotykała :D
Tak jak z Olką. Ledwo się związała z Rafałem, już zamieszkali razem, a zaraz ma mu się oświadczać. :D Jaki postępowy ten Klan się zrobił. Dziecko też się pewnie po dwóch tygodniach urodzi. :D
No dokładnie! Wątek z Olką jest oraz dziwniejszy. Między Stasieńką a Jeremiaszem jest więcej erotyzmu niż między Olką a Rafałem.
Agnieszka mnie wnerwia. Czy ona dostała jakąś kasę od Rafała, że go tak Olce wychwalała i zniechęcała do Norbiego?
Pierwsza randka na degustacji regionalnych piw i serów w akademiku:D
Drugą proponuję na stypie prowadzonej przez Feliego.
Norbert miał demoniczny wzrok wgryzając się w obwarzanka zawieszonego u szyi Kamili xD
Niezły z niego gość - Ola za drobiazg miała awantury i demolkę a tu Kamilka ubrudziła mu koszulę a ten nic, na luzie.
Na razie na luzie, ale tylko do czasu.
Norbert jeszcze nie pokazał Kamili swojego drugiego oblicza :P
haha ;) dzisiaj jak się Kamilka tą serową randką zachwycała do Bożeny :P
Mówiła jakie to było wspaniale :d
I jaki Norbert jest fajny.
Ta propozycja wspólnego pójścia na stypę prowadzoną przez Feliego jest niezła. Kamilce i tak by się podobało, bo byłby tam z nią Norbert, którym jest oczarowana :D
A na czwartą do mieszkania Michała i Zytki, miejsce przypadkowych schadzek (czyt. Kinga i taxi-Mariusz)