PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35705
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Tak mi to wygląda jakby zaraz mieli się pocieszać w łóżku.
Nagle tak się stało, przychodzi Jasio a tam ojciec z babcią :D

ocenił(a) serial na 8
Jordan66

Wydaje mi się, że Ela bardziej szukała porady psychologa a nie kochanka...

Jordan66

Głodnemu chleb na myśli :)

ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Powinien chłop bardzo uważać bo Jasio potrzebuje kolejnej nerki, a Ela jest zdesperowana. Zastanawiałem się jak go wykończy - jako farmaceutka mogłaby go otruć, ale wtedy zanieczyściłaby nerkę, więc stawiam na miłą kolacyjkę po której Rafalski zaliczy łup w łeb i obudzi się związany na stole w kuchni, a tam: Jurek, Ela i ciocia Stasia z wielkim nożem kuchennym - i dawaj na żywca - no bo narkoza uszkodziłaby nerkę. Potem Jacek przerobi Rafalskiego na krem na zmarszczki i git majonez.

jans21

Wyobraźni to Ci można pozazdrościć ;) Już wiemy co by się działo, gdybyś został jednak tym reżyserem w Klanie.

ocenił(a) serial na 8
Jordan66

Ale by było, jakby jedyną "dobrą" nerkę miała Agata...

laleczka874

O! Może tak być. I wtedy Jasiek przebaczy Agacie i będzie happy end.

Camilla3

O, tak właśnie może być - nerka od Agaty. Jasiek potem będzie chciał sobie ją wyciąć w kuchni nożem bo mu uwierać będzie.

Co nie zmienia faktu że Rafalski może przenieść dawne uczucia do Beaty na jej matkę :D

ocenił(a) serial na 8
Jordan66

po co nożem? może lepiej wieczkiem puszki po zielonym groszku ;D

laleczka874

Haha, widzę, że coraz to lepsze propozycje :D

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Dzięki, wiem że mam wspaniałą wyobraźnię.

ocenił(a) serial na 1
laleczka874

Jakby to była Agata to Jasio mógłby przejąć jej osobowość i zostać transwescytą ( w sumie i tak mu niewiele brakuje ), albo wystąpić w TopModel. Mógłby też zacząć przystawiać się do Jacka, albo zaatakować doktora Słowika.