Twórcy znowu robią mu krzywdę. Patrzcie go - on też chce jechać z Martynką na weekend mimo iż do szkoły muszą go odprowadzać itp. Jak można takie historie ludziom wciskać - to przecież budzi jawną agresję przeciw takim ludziom. Czy nie istnieje jakieś stowarzyszenie które by przeciw takiemu ośmieszaniu zaprotestowało ?
A jeszcze teraz wpakowali go na stałe do rudej i Norberta - dzisiaj to już przegieli najpierw młodzi nie mogą wyjść do pracy bo gość śpi jak suseł, a potem wpada ruda i już miała gubić garderobę, a tu akuku układanie puzzli zamiast bzykanka.
Myślę że Maciek właśnie na to liczył przychodząc do nich. Nie sądzę że jest taki głupi że woli układać puzzle od igraszek z Olą. Po prostu wstydził się wyjść z taką incjatywą pierwszy....Mógłby chłopak ruszyć trochę głową i na przykład zaproponować że nakręci kamerą scenę z Olą i Norbertem, a potem wrzuci to do netu. Myślę że taki filmik bibłby rekordy popularności, można by reklamy zamieszać. Hajsu mieliby tyle że biznes Michała i Feliksa na Euro to przy tym nic...
Masz rację jak za bardzo Norbiemu wiosna uderzy w głowę i znów będzie liczył paragony zamiast z rudą w łóżku.
No, ale naprawdę już totalne jaja sobie z niego robią, Grażynka też mogła by zadziałać i go do domu zawołać, a nie...
Grazyna jest w zalobie i ma wy.ebane na takie problemy. Nawet obiadow juz nie gotuje, tylko cala rodzina musi konsumowac kanapki od Bozeny.
Wy sie śmiejecie z Maćka, a Maciek się smieje z waszych zarobków. Koleś za jeden odcinek zgarnia taka kase co wy pewnie w pół roku. I kto tu jest frajerem? :p
Kasa kasą, ale jakby nie patrzeć jego rodzice powinni się ogarnąć i zareagować jakoś, bo kasa nie warta tego jak jest wyśmiewany.
A skąd wiesz ile zarabia Maciek a ile zarabiają tutejsi userzy ?
Poza tym co już pisałem, kasę Maćka trzymają rodzice a on nawet nie zna wartości pieniądza - więc naprawdę jest mu co zazdrościć.
E bez kitu ludzie siedzacy na filmwebie i komentujący Klan na pewno nie sa Kulczykami haha. Maciek na pewno zarabia wiecej od nas. Podobno zgarnia jakies 9 tys za miesiac pracy, ale nie wiem czy to prawda. A jego rodzice kiedys umrą, a on za coś będzie musiał żyć. Mysle ze źle oceniacie jego rodziców, którzy myslą tu przede wszystkim o jego przyszlości, a wy sobie wyobrażacie, ze kupuja sobie za to nowe fury i nie wiadomo co jeszcze. Zresztą aktor grajacy Maćka jako osoba chora nie wie, ze ludzie się z niego śmieją. Cóz w tym w tym kraju jest sie bohaterem jak się jest gangsterem niż jak się gra poczciwego Rysia czy innego Maciusia
On by mógł nawet zarabiać więcej od Kulczyka a i tak byłby mniej szczęśliwy niż menel który wyżebrał 5 zeta na wino.
On nie wie że się z niego śmieją ? To co - nawet komputera nie umie obsługiwać ? No to rzeczywiście te pieniądze dają mu szczęście.
przecież ludzie chorzy na downa żyją w swoim świecie, myslisz, ze on siedzi na yt i oglada filmiki ze swoim udziałem? a poza za co bedzie zył jak umra jego rodzice?przecież nie pójdzie do pracy, a renciny pewnie wysokiej nie dostaje
Tacy ludzie jak on dożywają 40-ki - kiedyś tak było, może coś się poprawiło - więc mało prawdopodobne że ich przeżyje.
A jak przeżyje to pójdzie do przytułku.