Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Jestem w stanie zrozumieć stan ciągłego niedopchnięcia, który przeżywa starsza córka doktorostwa i wynikające z niego kłopoty z kolejnymi przegrzewającymi się i ulegającymi przepaleniu wibratorami, ale naprawdę pamiętajcie, że piszecie scenariusz podobno o życiu normalnych Polaków, a nie postaci z kreskówki - JEŚLI JUŻ KONIECZNIE CHCIELIŚCIE POŁĄCZYĆ NAPALONĄ Z KOLEJNYM OGIEREM - TO W KOŃCU MÓGŁ DO NIEJ NORMALNIE ZADZWONIĆ - PO CO TA CAŁA AKCJA ZE SPOTKANIEM W GABINECIE DOKTORA KONIACZKA I DURNE TEKSTY O REKOMENDACJACH OD ZOSI I INNYCH MAŁYCH PACJENTÓW?
Przecież to pewne, że za jakiś czas zamieszkają razem potem jemu zamarzy się ślub, a ona znowu strzeli swojego tradycyjnego focha, że nie lubi być do niczego zmuszana i stawiana przed faktem dokonanym i takie podobne pierdoły napalonej.
Tak w formie załącznika:
UAKTUALNIONA LISTA OGIERÓW NAPALONEJ LUBICZÓWNY:
1. Mąż - student sprzed ponad 10 lat.
2. Narzeczony, który zginął w wypadku grany przez Przemysława Sadowskiego.
3. Szef w pracy - taki starszy Francuz ( nie chodzi o seks francuski ).
4. Kolega z pracy grany przez Stefana Friedmana.
5. Vujkovic - senior.
6. Vujkovic - junior.
7. Miron z którym ma córkę.
8. Właściciel szkoły rodzenia, który ją potem pobił.
9. Profesor Smosarski przy okazji nauczyciel jej siostry.
10. Marek wybitny prawnik obecnie w Australii.
11. Najnowszy nabytek czyli pan doktor.
A i tak ciągle mam wrażenie, że jakiegoś ogiera lub ogierów pominąłem.

jans21

Nie no poszła do szpitala z córką i od razu lekarz się w niej zakochał. Bleee.Oczywiście sami wybitnie lekarze, prawnicy, pisarze, profesorowie, biznesmeni za nią latają!Nawet jak jej się trafi przestepca to nie jakiś tam zwykły zlodziej, tylko SAM szef mafii. Nawet facet jej siostry ten Norbercik z buta dostał pierwszą prace jako menager, bo przecież Lubiczówny z byle kim nie bedą.

milenasy

No i jak zwykle rodzice Agniesi zachwyceni nowym adoratorem

baksterka

Aaa, bo nowy adorator też udaje mądrego, wszystko się zgadza :)

jans21

To wszystko fikcja i kpina z widza. Taki pasztet - to co najwyżej lesbiją może być jak córka Holland.
Już prędzej bym uwierzył w Maćka grzmocącego setki panienek.

Jordan66

Już nie przesadzajmy, taka brzydka nie jest.

Camilla3

A skąd możesz wiedzieć - kobietą jesteś.

Jordan66

No kobietą, ale mam oczy i widzę, że nie straszy aż tak. :P

Camilla3

No właśnie więc nie patrzysz na nią jak na obiekt seksualistyczny.

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Kamilka jest bi.

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

Nie musi być bi... Krzysiu, nie wiedziałeś, że kobiety ubierają się i malują dla innych kobiet? Bo mężczyźni nie widzą tej strony kobiet... Camilla po prostu pisze o tym, co widzi...

laleczka874

Dokładnie tak.

krzysiekk123

Oj Krzysiu, to, że masz tok myślenia prosty jak budowa cepa wiedziałam od dawna, ale żeby aż tak... :( Nie oceniaj według siebie, ja Cię proszę.

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Nie wiedzialem ze zaraz sie obrazisz, troche wiecej poczucia humoru.

krzysiekk123

Nie obraziłam się, tylko mówię.

ocenił(a) serial na 4
Jordan66

Pasztet ? No bez przesady, całkiem przyjemna kobieta. Zgrabna, niezłe nogi. Mogłaby mieć lepszą fryzurę.

ocenił(a) serial na 1
andre_

Właśnie,fryzura do d...

Jordan66

Bez przesady, ona wcale nie jest pasztetem. Normalna ładna kobieta, tylko nie jest jakas pieknoscia, zeby mieć takie fenomenalne powodzenie. Po prostu scenarzystów ponosi fantazja, że co jaki chłop na nia spojrzy to od razu umiera z miłości. Merlin Monroe chyba nie miała takiego powodzenia jak ona

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Tych naprawdę pięknych kobiet faceci się trochę boją.

andre_

Dlaczego się boją?

ocenił(a) serial na 4
Martine_Vallace

To temat na dłuższy wykład ;)

Ale boją się i to fakt.

użytkownik usunięty
jans21

Agnisia ma wzięcie niczym Marta Mostowiak

Ło Matko Święta, Martusia jest jeszcze gorsza, wiecznie miaucząca...

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

W porównaniu z Martusią Agnieszka jest całkiem ładna i sexy.

ocenił(a) serial na 1
jans21

Doktorek - Karolek już na starcie wyścigu do skosztowania płynów ustrojowych Lubiczówny popełnił falstart - od razu wyciągnął bilety na premierę w teatrze, w sumie to i tak miał szczęście, że strzeliła tylko małego focha, a nie strzeliła go w zęby za to że postawił ją przed faktem dokonanym, zdecydował za nią i nie napisał wcześniej prośby na piśmie w kilku egzemplarzach.

ocenił(a) serial na 4
jans21

I jeszcze z tą córką wyskoczył. Oj, nie wie chłop na co się porywa. ;)

andre_

Szkoda tylko Zosi co chwile ma nowego "tatusia"

baksterka

juz by dali jej spokoj mogla wyjechac z Markiem.

jans21

12 na liście był Rysiek ale to wyjdzie za 157 odcinków :)

maximus01

Ciekawe czy Agusia kiedyś wyjdzie za mąż...Już nawet nie chodzi o to że raczej piękna nie jest, ale to wyjątkowo wredny i irytujący babsztyl.

ocenił(a) serial na 2
oleksiu

Nienawidze jej :(

ocenił(a) serial na 4
krzysiekk123

Od nienawiści do miłości daleko nie jest :D

krzysiekk123

Jakie wielkie słowa. O zgrozo, to tylko postać fikcyjna.

ocenił(a) serial na 9
jans21

hahaha, swietne podsumowanie!!! 10/10 dla Ciebie!

ocenił(a) serial na 10
jans21

O widze prawdziwy koneser klanu:d Meza studenta, to juz tylko nieliczni pamietaja. Pamietam jak jej dal na zareczyny plastikowy pierscionek z gumy do zucia. A slub wzieli chyba na drzewie podczas jednej z ekologicznych akcji ochrony lasu haha
A pytanie co do Mirona - dlaczego siedzi w wizeniu, przeciez taki dobry chlop z niego.

ocenił(a) serial na 1
jans21

Tak po prawdzie to należy współczuć jej dziecku - Zosia ma kolejnego wujka i jeszcze ta dzisiejsza rozmowa napalonej z córką o wujku Marku i wujku doktorze - przecież to dziecko ma totalny emocjonalny chaos w głowie i jeszcze pyta czy wujek się wprowadzi - trochę to trąca patologią społeczną.

ocenił(a) serial na 4
jans21

I wtedy siostra się tą patologią zajmie :D

andre_

Haha i wszystko w rodzinie (:

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

A wówczas wróci jeszcze stęskniony amant z Australii, i wyjdzie na dłuższą przepustkę ten cały gangster. Oj, będzie się działo wtedy.

andre_

Hah, no to istne orgie już tam będą zachodzić. A swoją drogą, to ten doktorek jakiś obślizgły jest, do niczego chłop. :D

ocenił(a) serial na 4
Camilla3

Może to pediatra/pedofil, i do tego uciekł z seminarium duchownego .... ;)

andre_

Kto wie, kto wie... co w nim drzemie :P

ocenił(a) serial na 1
jans21

Nieźle się uśmiałem:)) Dzięki:))

jans21

Haha,dobre...Ja "Klon" rzadko oglądam ale dziś obejrzałem i patrze,że znowu jakiś nowy adorator Agi się pojawił...To,że będzie jej nowym bolcem to nie ulega wątpliwości,pytanie tylko jak długo nim będzie??

ocenił(a) serial na 3
Blue Power

Wystarczyły 3 spotkania z lubiczówną i nowy doktorek już ma pracę w Elmedzie

ocenił(a) serial na 10
Pan_Ciapa

3 nastepne spotkania i bedzie mial bzykanko z poczwarą

użytkownik usunięty
dziubasek00

W czasie seksu chyba będzie musiał zasłonić jej piękną twarz gazetą albo nałożyć jej worek na głowę

ocenił(a) serial na 3

Nie rozumiem waszego gustu, wg. mnie to całkiem ładna i inteligentna kobieta.

ocenił(a) serial na 8
Pan_Ciapa

Też tak myślę. Szkoda, że scenarzyści robią z niej kobietę przechodnią...

użytkownik usunięty
Pan_Ciapa

Fakt, nie jest znowu taka straszna. Ładniejsza niż Marta Mostowiak.