Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Haha :D Przecież to sprzeczne ze sobą :D Myślałem, że ulubiony film to taki który oceniamy co
najmniej 8/10, ale nie 2/10 czy 1/10 hahaha :D

użytkownik usunięty
trancefan1986

Takie niskie oceny, bo poziom serialu jest niski. Ciężko go ocenić na 8.
A dodają do ulubionych, bo serial jest tak słaby, że aż śmieszny. A wiadomo ludzie lubią się pośmiać. Klan to niezła rozrywka, lepsza niż niejeden serial komediowy

ocenił(a) serial na 1
trancefan1986

cóż, może i jest to trochę ze sobą sprzeczne, ale nie w przypadku Klanu :D to ewenement. ten serial odmóżdża i uspokaja, przynajmniej mnie.

użytkownik usunięty
twitchy

dokładnie tak , ja to oglądam go z cała rodzina praktycznie od początku

ocenił(a) serial na 3
trancefan1986

A Ty dałeś niską ocenę, a mimo to oglądasz na bieżąco i siedzisz na forum tego serialu ;p Wiele lepszy nie jesteś ;)

ocenił(a) serial na 3
trancefan1986

Ja oglądam Klan od początku, więc jeden punkt dałam z sentymentu. Drugi punkt za systematyczność oraz przebieg zdarzeń w czasie równoległym do realnego. Trzeci punkt właściwie dla picu- za śmieszne sceny i nieudolny prooduct placement:D A w "ulubionych" mam Klan dlatego, że oglądam go regularnie, choćby dla tych wszystkich absurdów, które się w nim pojawiają:) Zapewniam, że jeśli ktoś dodał go do "ulubionych", to wbrew pozorom, może być w pełni świadomy wszystkich (również negatywnych) aspektów serialu;)

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Ja dałem trzy punkty, bo oceniam cały serial, a nie tylko ostatnie sezony. Gdyby produkcję skończyli w 2001 r., to dałbym 8.

trancefan1986

Dla jaj to większość ocen 1/10 czy 2/10, Ja nie jestem jakimś specjalnym fanem Klanu, ale jakoś dziwię bym się czuł jak zakończyli produkcję tego serialu...