PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Skoro sam się domaga oddania mu mieszkania po jego matce -oddajcie mu je.Niech się żeni i wyjedzie w długą podróż poślubną. Patrzeć już nie można na niego. A po drugie to mogła by nadgorliwa Grażynka pójść z nim do logopedy skoro lata z nim do psycho i seksuo logów.:)

ocenił(a) serial na 4
mrober

a które to mieszkanie? to w którym schizol pieprzy kaje pasralską czy to w którym jest przedszkole i mąż dyrektorki pieprzy przedszkolanke udajac że pije z nia drina? :D

ocenił(a) serial na 1
pimpelson

Fakt - mieszkałby sobie z Martyną na swoim i blisko opiekunów - dla niego opcja idealna. Sam zresztą chce te mieszkanie, całkiem logicznie jak na osobę niepełnosprawną umysłowo to wykombinował.

jans21

Jakie maciek ma mieszkanie - przecież poszło na zamianę by bezrobotny rysiek ze swoją bezrobotną żoną mogli mieć salony !

ocenił(a) serial na 1
Jordan66

No i powinni go jakoś spłacić, skoro mogą mu teraz zapewnić całkiem niezłe warunki - własna chata plus opiekunowie za ścianą, ale jak zwykle Rysio powie synowi: "uspokój się", Grażynka poda mu jekieś prochy i gitara.

jans21

A mnie zwyczajnie wkurza postać Maćka. Nie wiem czy specjalnie piszą dla niego debilną rolę ,czy rzeczywiście takie osoby tak mają. Z jednej strony chłopak gada jak dorosły -że chce się żenić, zarabiać.....a z drugiej to sam do szkoły nie trafi, guzika nie potrafi pewnie przyszyć..... Ryśki są chyba nadopiekuńcze i sami z niego taką dupę robią.

ocenił(a) serial na 1
mrober

Mnie także wkurza ta postać.Ostatnio przeważają w serialu aż do znudzenia "maciusiowe pierdoły" jak to nazywam. Jego postać jest sztywna jak deska. Jednak co za dużo to niezdrowo.

mrober

a za co on mialby płacić rachunki?cos tam rzepoli na pianie, ale chyba samodzielnie sie nie utrzyma!

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Może na główne opłaty starczyłoby... Zawsze na obiadek czy tv można zajrzeć do rodziców :)

ocenił(a) serial na 3
laleczka874

To nie są jego rodzice ><

ocenił(a) serial na 4
Pan_Ciapa

No jak to nie, podobny przecież :)

andre_

No do Rysia to i owszem podobny;) Nawet zastanawiałam się czy ,aby na pewno to nie jego syn:D

ocenił(a) serial na 8
Pan_Ciapa

Rodzice adopcyjni... Ciapa, nie czepiaj się szczegółów :P