Przydałoby się ich trochę uczłowieczyć. Ole w dres jego w kapcie , może jakiś wspólny obiad w domu albo pranie , byłoby
przynajmniej luźniej niż tacy wyzapinani pod szyję i formalni nawet między sobą. Jakoś innych można tak pokazać , a co do
nich chyba jakiś zakaz,. W życiu klanu nikt nie odkurza , trzepie dywanu , myje podłogi co najwyżej kawa i pielmienie -
przydałoby się więcej.Dobrze , ze choć super duet Michał- Mariusz w supermarkecie . Monika też chyba w domu nic nie robi. Niech bedzię .Ale służby też nie ma , choć pewnie by ją było stać .A mało miejsc z życia wziętych bo pewnie Klan oszczędza na plenerach.
Aha można to połączyć , żeby było taniej , a Elfijka postuluje więcej czułości - seks przy wspólnym robieniu prania w łazience.:)
no choć by postawili odkurzacz i ze niby właśnie ktoś skończył , albo mopa czy jakiś stojak na pranie. I już.
Z praniem to nie wiem, ale co chwilę jest scena, jak Ela coś robi, a to kwiatki w ogrodzie obcina, a to psika, no nie mów, że nie. Chyba, że jakoś umykają Ci te sceny. Grażynka też cały czas albo myje naczynia albo pranie rozwiesza ;) No, Monika, faktycznie, nigdy nic nie robi.
Grażynka to tak - stoi ciągle przy garach, a Ela? Ela może i psika te kwiatki, ale zauważ, że nie stoi przy garach. Czasem tylko podaje zupę lub ją nalewa. I fakt, czasem przesadza kwiatki, ale to tak wygląda wdzięcznie.
mogloby byc tak ze Rafal rozrzuca swoge gacie w calej chacie a Olka na to: co to k... ma byc? a on wtedy: jak sie nie podoba to wracaj do tego wariata a ona na to: wariat nie wariat ale w spodniach ma co trzeba :)
szczegolnie z ust Rafala akuratnego. ja nie wiem czy to z tym aktorem jest cos nie tak. widzialam go w filmie rezerwat, wowczas gral jako tako ale tez nie mial wiele do zagrania bo byly tam lepsze postacie niz on i cala praska ferajna tak wiec film z nim czy bez bylby dobry. natomiast w Klanie nie wiem czy to jest efekt zamierzony bo on z jednej strony gra takiego powaznego statecznego kuratora ale mam wrazenie ze sam aktor jest tez jakis dziwny. dziwnie mowi, dziwnie sie rozglada. nie lubie tej postaci. a Norbi, coz Olka zrobila glupote. Norbi ma osobowosc !!!!!!!!!
Ja w sumie też. Jest przyjemną postacią, taką spokojną, ale widać, że kocha Olkę i dba o tą ich miłość.
Przyjrzyj się Rafałowi bliżej, to może też tą miłość dostrzeżesz :D:D
A tak w ogóle to przecież nie musimy się tu wszyscy we wszystkim zgadzać.
Jasne, tylko ja bym chciała, żeby mnie Elmoo oświecił, bo może faktycznie ta miłość jest, a tylko ja jej nie widzę? :)
Rafałek ma tylko jedno w głowie, bo wie, że jest bezpłodny.
Więc na luzie, bez obaw może się z Olą bzykać dzień i noc.
A te spojrzenia :)
http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/tak-sie-bawia-gwiazdy-klanu-zdjecie, iId,1245499,iSort,5,iTime,1,iAId,94176
A tak w ogole nawet Rysiek jest na tej imprezie :)
to jest jedyny polski serial ktory trwa juz tyle lat i nie zbacza z glownych watkow. co Wam to przeszkadza ze jest nadawany?? na szczescie duzo ludzi go oglada wiec raczej go nie zdejma :)