Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Przydałoby się ich trochę uczłowieczyć. Ole w dres jego w kapcie , może jakiś wspólny obiad w domu albo pranie , byłoby
przynajmniej luźniej niż tacy wyzapinani pod szyję i formalni nawet między sobą. Jakoś innych można tak pokazać , a co do
nich chyba jakiś zakaz,. W życiu klanu nikt nie odkurza , trzepie dywanu , myje podłogi co najwyżej kawa i pielmienie -
przydałoby się więcej.Dobrze , ze choć super duet Michał- Mariusz w supermarkecie . Monika też chyba w domu nic nie robi. Niech bedzię .Ale służby też nie ma , choć pewnie by ją było stać .A mało miejsc z życia wziętych bo pewnie Klan oszczędza na plenerach.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Monika pewnie ma, tylko jej nie widzimy, no i nie mieszkają razem ;)

wiatriwoda

Aha można to połączyć , żeby było taniej , a Elfijka postuluje więcej czułości - seks przy wspólnym robieniu prania w łazience.:)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Hahaha, na pralce!

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

nie no, Ela co chwilę a to kwiatki psika, a to odkurza itd.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Kiedy Ela odkurzała? Chyba raz, ale pranie to ciocia Stasia jej prasowała.

elfijka

no choć by postawili odkurzacz i ze niby właśnie ktoś skończył , albo mopa czy jakiś stojak na pranie. I już.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

A Jerzy coś dziś pichcił w kamizelce od garnituru :D Uroczy człowiek :D

elfijka

Mogłoby go być więcej budzi sympatie i teksty miewa z humorem.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Mógłby się znów zacząć oglądać za jakąś babą ;)

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Z praniem to nie wiem, ale co chwilę jest scena, jak Ela coś robi, a to kwiatki w ogrodzie obcina, a to psika, no nie mów, że nie. Chyba, że jakoś umykają Ci te sceny. Grażynka też cały czas albo myje naczynia albo pranie rozwiesza ;) No, Monika, faktycznie, nigdy nic nie robi.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Grażynka to tak - stoi ciągle przy garach, a Ela? Ela może i psika te kwiatki, ale zauważ, że nie stoi przy garach. Czasem tylko podaje zupę lub ją nalewa. I fakt, czasem przesadza kwiatki, ale to tak wygląda wdzięcznie.

wiatriwoda

mogloby byc tak ze Rafal rozrzuca swoge gacie w calej chacie a Olka na to: co to k... ma byc? a on wtedy: jak sie nie podoba to wracaj do tego wariata a ona na to: wariat nie wariat ale w spodniach ma co trzeba :)

wujciowariatuncio

Możemy tylko pomarzyć, by usłyszeć w Klanie taki dialog :D

Vanessa100

szczegolnie z ust Rafala akuratnego. ja nie wiem czy to z tym aktorem jest cos nie tak. widzialam go w filmie rezerwat, wowczas gral jako tako ale tez nie mial wiele do zagrania bo byly tam lepsze postacie niz on i cala praska ferajna tak wiec film z nim czy bez bylby dobry. natomiast w Klanie nie wiem czy to jest efekt zamierzony bo on z jednej strony gra takiego powaznego statecznego kuratora ale mam wrazenie ze sam aktor jest tez jakis dziwny. dziwnie mowi, dziwnie sie rozglada. nie lubie tej postaci. a Norbi, coz Olka zrobila glupote. Norbi ma osobowosc !!!!!!!!!

wujciowariatuncio

Mimo wszystko ja lubię Rafała

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Ja w sumie też. Jest przyjemną postacią, taką spokojną, ale widać, że kocha Olkę i dba o tą ich miłość.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Gdzieś Ty zobaczył tę jego miłość? :D

elfijka

Przyjrzyj się Rafałowi bliżej, to może też tą miłość dostrzeżesz :D:D

A tak w ogóle to przecież nie musimy się tu wszyscy we wszystkim zgadzać.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Jasne, tylko ja bym chciała, żeby mnie Elmoo oświecił, bo może faktycznie ta miłość jest, a tylko ja jej nie widzę? :)

elfijka

ale jest pozadanie bo Rafalowi tylko jedno w glowie :)

wujciowariatuncio

Rafałek ma tylko jedno w głowie, bo wie, że jest bezpłodny.
Więc na luzie, bez obaw może się z Olą bzykać dzień i noc.

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

To czemu tego nie pokazują? :( Z Norbim Olkę co chwilę pokazywali w łóżku.

elfijka

Rafała stresuje kamera i wtedy nie może :D

Vanessa100

i znowu okazuje sie ze Norbi byl lepszy! :)

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

A te spojrzenia :)

http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/tak-sie-bawia-gwiazdy-klanu-zdjecie, iId,1245499,iSort,5,iTime,1,iAId,94176

A tak w ogole nawet Rysiek jest na tej imprezie :)

ocenił(a) serial na 3
wujciowariatuncio

Haha powinieneś pisać im dialogi:) Przynajmniej życiowe, a nie takie Ą Ę :P

wiatriwoda

Najlepszym rozwiązaniem jest poprostu zdjęcie tego gówna z anteny

ocenił(a) serial na 3
dooom

Jakoś dla kupy osób, które to gówno oglądają - nie najlepszym.

dooom

to jest jedyny polski serial ktory trwa juz tyle lat i nie zbacza z glownych watkow. co Wam to przeszkadza ze jest nadawany?? na szczescie duzo ludzi go oglada wiec raczej go nie zdejma :)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Ola juz chodziła w dresie-za czasów związku z Norbim a zwłaszcza po jego nedoszłym samobojstwie :P A u Moni to pewnie Feli całą robote odwala :)