Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Myślałem, że jakoś inaczej go wprowadzą w fabułę. Przysiadł się do Norberta i po chwili rozmowy zaproponowali mu mieszkanie u Grażynki. Maciek go za to zabije, bo on tam miał mieszkać z Martynką. Czytałem w wywiadzie, że Olbrychski przyjął rolę, bo wydaje mu się ciekawa. Ciekawe co ciekawego będzie robił: mył rączki czy coś innego...

malok1984

Olbrychski powinien przyjąć jeszcze role w Modzie na Sukces i już może czuć się spełnionym aktorem. Ale tym ludziom w głowach się pier.... .

użytkownik usunięty
WielkiSzu

Mógłby zastąpić Eryka

ocenił(a) serial na 2
malok1984

Olbrychski bys sie wstydzil tej roli w klanie mam cie dosyc...

ocenił(a) serial na 3
krzysiekk123

Olbrychski jak Olbrychski
Ale ta koleżanka pani Steni
Grała chyba w reklamie Ikei

giovanni50

O ludzie, przypomnijcie mi gdzie grała ta starowinka (koleżanka pani Steni), bo mnie to męczy od wczoraj. Czyżby w reklamie Ikei jak sugerujesz ?

Contessa

Co do Olbrychskiego - to szkoda słów. Kmicic w "Klanie" - świat dotknął dna. :(

Contessa

Idąc Twoim tokiem myślenia czemu zakładasz że Olbrychski zniży się do poziomu Klanu a nie odwrotnie - podciągnie jakość serialu do swojego poziomu ? Może nie jest aż taki boski ?

jacek12121

Nie wiem, pożyjemy, zobaczymy, ale nie wierzę w takie cuda. Olbrychski bazuje na swoim nazwisku, dorobku i zarabia kasę. Smutne to, ale samo życie :)

ocenił(a) serial na 3
Contessa

IKEA gra o tron:)

malok1984

Pytasz się co Olbrychski bedzie ciekawego robił w Klanie?
Będzie siedział na skrzyni.
Albo zamknie się w niej na Halloween.

ocenił(a) serial na 1
malok1984

Podobno będzie mial romans z Maćkiem . Co na to Grażynka ?

accadacca

A ja obstawiam, że Olbrychski bedzie podrywał Bożenkę i zacznie się ostra rywalizacja między nim a Miłoszem

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Prędzej będzie adorował Grażę

giovanni50

Zazdrosny Rysiek wstanie z grobu

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Pod ręke z Hanką Mostowiak:)

giovanni50

Grażynka, zazdrosna o Ryśka, przywali Hance kartonem