Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

A chwile wcześniej spisywana przez policje na ulicy LOL XD

użytkownik usunięty
Bogdan4674

Ale co sie stalo? Czyzby stala przy drodze?? :)

ocenił(a) serial na 1

nie,jej gach dał jej kopa w tyłek na szczęście i w tym momencie wkroczyła policja,gotowa pomóc maltretowanej Olce :D
Takie rzeczy tylko w klanie...

użytkownik usunięty
Megi_29

Kurde, nie widzialam tej sceny, juz zaluje :)
Ale Olki jakos mi nie zal....

ocenił(a) serial na 1

oj masz czego żałować( mówię tu o scenie,nie o Olce ;) ). Poziom absurdu sięgną zenitu. Ja nie wiem,czy scenarzyści Klanu piszą te sceny na serio,czy to jest zamierzone...

użytkownik usunięty
Megi_29

Scenarzysci musza dostawac naprawde mocna dostawe prochow od swojego dilera, by wymyslac takie rzeczy :)

ocenił(a) serial na 1

he he he,dokładnie,bo ktoś o trzeźwym umyśle nigdy takich bzdur na poważnie by nie napisał...

Megi_29

No jak po co była ta scena? Po to, żeby pokazać, że polska policja zawsze i wszędzie gotowa jest nieść pomoc, i że reaguje na najmniejsze przejawy bezprawia!

ocenił(a) serial na 3
wredna_maupa

Tak na serio, to była antypolicyjna scena, robiąca z nich idiotów. I tym bardziej bezsensowna. To jest ciężka praca, niebezpieczna i męcząca. Zresztą... czy tylko ja mam praktycznie same dobre doświadczenia z policjantami?

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Wziąłby się wreszcie ten "scenarzysta" za robotę. Potrzeba nam tu poważnych wątków i emocji, a nie idiotycznych scen, które nie są śmieszne, tylko żenujące.

ocenił(a) serial na 4
elfijka

Nawet nie musieliby się bardzo wysilać, wystarczy aby czytali to forum i już pomysłów na ożywienie akcji mieliby bez liku :)

ocenił(a) serial na 6
wredna_maupa

To jest zmasowany odwet za akcję Wardęgi- tą z piwem i policją xD Teraz są aż nadgorliwi. Niedługo będą odbierać prawa rodzicielskie, jak dziecko pobrudzi się w piaskownicy ;)

ocenił(a) serial na 3
Azzurro

Sami policjanci się z tego śmiali xD

eva502

Olka jaka świetna kurator - raz dwa nawiązała super kontakt z podopieczną, z którą nie radzili sobie starsi i bardziej doświadczeni kuratorzy

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

A to wszystko dlatego, że mówiła per "pani" :D A jak wywaliła z tym przedstawicielem sprawiedliwości to myślałam, że padnę. Sama studiuję resocjalizację i tak.. Myślę, że powinnam brać przykład z Oli xD

anarchistt89

Ten "przedstawiciel sprawiedliwości" był rozbrajający :D:D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Mam podobną minę jak ta dziewczyna, jak mnie ktoś prosi o odłożenie książki :D I nawet by to "pani" Olce nie pomogło :D Ale ja bym do tej dziewczyny powiedziała na "ty", bo jest młodsza od Olki... I nie chodzi tu o brak szacunku... i pewnie bym była przez to kiepskim kuratorem :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Ja w takiej sytuacji i do 15-latka mówiłbym na pan, prawdę mówiąc.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Dlaczego?

ocenił(a) serial na 3
elfijka

A jak mam mówić, na ty? Do nieznajomego 15-latka?

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Przychodzę, przedstawiam się, podajemy sobie ręce i mówię na ty.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Różnica poglądów ? :D A was ma łączyć wielka miłość... ^^

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Jesteśmy profesjonalistami :) Jak Koniaczki :) Tylko nie mamy koniaku >>

elfijka

Ja też powiedziałabym do tej podopiecznej na "ty".
Nie widzę powodu, żeby mówić do niej "per pani".
No i też pewnie wyszłabym na złego kuratora :P:P

elmoo_filmweb

"Różnica poglądów? A was ma łączyć wielka miłość"
Elfijka i Awdar oddzielają pracę od życia prywatnego :D

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Przezież 15'latek to dziecko. Ja do rówieśników, nawet obcych, mówię na ''ty'', a co dopiero do młodzieży. Chyba, że chcę zachować dystans, ale w takiej sytuacji wolałabym zaprezentować się jako przyjaciel.

ocenił(a) serial na 3
Azzurro

Ja mówię na ty ty do nieznajomych tylko w sytuacji, w której wiem, że mamy kupę wspólnych znajomych. Tu raczej nietrudno było przewidzieć, że nie będzie to odebrane, jako chęć zaprzyjaźnienia się.

Bogdan4674

Z nowego "sezonu" widziałam może jeden odcinek. Tyle mnie ominęło :( :D

ocenił(a) serial na 7
Bogdan4674

już widzę jak kuratorzy przed wizytą u człowieka UCZĄ SIĘ NA PAMIĘĆ faktów z jego życia...matulu, Klan jak zwykle nie docenia albo wyolbrzymia ...coś jak z Błażejkiem i jego masażami na końcu świata.

Camilllla

Olka jest początkującym kuratorem, więc dlatego tak się przejmuje

Bogdan4674

a przypadek tej dziewczyny rzeczywiscie bardzo trudny-od razu zaczela rozmawiac..

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

I nawet kulturalnie, nie rzucała mięsem :)

elfijka

W Klanie nie istnieje rzucanie mięsem.
Oni tam wszyscy mówią pięknym i kulturalnym językiem
Nawet podopieczni Olki ;)

wujciowariatuncio

Ta Sława od razu zaczęła rozmawiać dzięki magicznej sztuczce Olki - mówieniu do Sławy "na pani".
Kto by pomyślał, ze to może zdziałać takie cuda :D:D

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Trudne zadanie dostała Olka. Nie dość, że lesbijka, to jeszcze gladiatorka jakaś z tej Sławy :D

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Olka nawet nie próbowała się dowiedzieć co się stało tylko od razu pretensje do Słąwy ciekawe czy jakby ją ktoś zaatakował nożem czy czymś podobnym to tez by jej kazała stać i nic nie robić

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Oj, bo Olka się pewnie bała, że przez tę jej interwencję fryzura jej się popsuje.

makagigi

Gdyby Olę ktoś chciał zaatakować nożem lub czymś innym, to Olka powiedziałaby:
"Proszę łaskawie się do mnie nie zbliżać, gdyż jestem przedstawicielem sprawiedliwości" ;)

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

"Proszę pamiętać, że podnosząc ten nóż na mnie, podnosi go pan na sprawiedliwość".

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Haha :D

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Ciocia Stasia uznała, że Olka im pomoże, bo przecież to FACHOWIEC. :D Ciekawe, kiedy nabyła takiego fachu.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Dla ludzi w tym wieku i z prowincji każdy po studiach to fachowiec, lol.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Gdyby tak było... świat byłby piękny.