PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

wątek z Maćkiem i Martyną powstał chyba tylko po to żeby ludzie mieli co przerabiać i wrzucać na you tube. W dodatku ten nowy bohater konkurent Maćka..........Nikt tak jak scenarzyści i klanu nie potrafi rozdwoić jaźni swoich postaci, matka Martyny na poczatku inteligentna zamożna dbajaca o córke teraz zamieniła sie w głupią bezmózga krowe która chce wydać niepełnosprawną córkę z niepełnosprawnym facetem???????????????????
I ten frajer Michał, brak słów................ps. dlaczego Michał chodzi w tych pedalskich sweterkach z paskiem sprzed 10 lat?????

ocenił(a) serial na 4
un_soleil

Co do sweterków - parę lat temu dr Koniaczek skarżył się w jakimś wywiadzie że często muszą w Klanie w swoich prywatnych ciuchach grać, bo te telewizyjne są podłej jakości i szybko się niszczą. Może więc Michał kupił w second handzie parę kg takich sweterków i ma spokój.

Chociaż druga myśl jest inna - to taki łopatologiczny dress code producentów serialu: "inteligent" = krawat, a "fizyczny" = sweterek, ewentualnie koszula w kratkę. I wszystko jasne :D

un_soleil

No z Maćkiem racja, a co do sweterków Michała, Ty wiesz, że nawet nie zwróciłam na to zbytniej uwagi, wiem, że jakieś tam swetrzochy ma, ale nie przyglądałam im się specjalnie.

ocenił(a) serial na 1
un_soleil

Może zrobił jakiś deal sweterkowy z Kononowiczem - w sumie poziom intelektualny zbliżony to i gust sweterkowy również.

un_soleil

Maćka to niech oddają gdzieś do zakładu bo cięzko słuchać jego upartych głupot.

ocenił(a) serial na 1
un_soleil

Tego wątku już się naprawdę nie da oglądać, nie wiem co jest bardziej wkurzające postać tego chłopaka czy dupowatość jego rodziców.