Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Pamięć Beaty

ocenił(a) serial na 2

Mam wrażenie, jakby sama zainteresowana nie bardzo chciałam by jej pamięć wróciła.

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Ciekawa teoria, po pierwsze dwoje dzieci z dwojgiem facetów itd., po drugie ma życie w Niemczech, po trzecie pamiętajmy, że przed wypadkiem uciekła z Warszawy nie bez powodu ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Ale miała taką świetną firmę! ;)

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Nie jest do końca jasne, czemu zdecydowała się na ucieczkę, najbardziej przekonująca wydaje się być teoria mówiąca, że w pewnym momencie dodarło do niej ile przekrętów robią za jej plecami współpracownicy (podświadomość to rozpracowała, coś w tym stylu), od tej świadomości jej po trosze odbiło i to dlatego zwiała.

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

w każdy durnym serialu powtarzają się identyczne głupie scenariusze, czyli tracą pamięć, wzrok, władzę w kończynach. Zawsze cudownie powracają do zdrowia. W Klanie też już tak nie raz było i będzie i teraz, w końcu to kretyńska produkcja. Aktualnie Beata nic nie jest w stanie z siebie wykrzesać, ale założę się iż za miesiąc czy dwa (najpewniej w Klanową Wigilię lub gdzieś przed świętami) wszystko sobie w cudowny sposób przypomni. Taki ciąg wydarzeń jest już powszechnie znany z takich oto produkcji. Wiadomo jest to żałosne, no bywa...

ocenił(a) serial na 10
arachnoidea1

Mogłaby sobie wszystko przypomnieć, ale udawać, że dalej niczego nie pamięta :)

ocenił(a) serial na 3
elfijka

I kombinować po cichu z Joachimem, jak tu się dobrać do rodzinnej fortuny :)

A może ona już sobie przypomniała, tylko właśnie udaje, bo to co zastała, przeszło jej najśmielsze oczekiwania ? :D

ocenił(a) serial na 2
LiLuLa

aż taka intrygantka? W sumie Jacek ją o to podejrzewa. A najgorsza Elka, wkurza mnie jej natręctwo.

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Elżbieta nadal jest okropna, histeryczna i wścibska ^^

Bogdan4674

Co się dziwić. Kobiecina ledwo wyrwała się z tej patologicznej rodziny a teraz ma do niej wracać.