Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

...jakiś inny, chcą zmienić aktora:

http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-poznajcie-nowego-pawelka,nId,99 3300

Proponuję akcję mailingową w obronie dotychczasowego, petycję w Necie, manifestację na Woronicza, masowe akty samopodpalenia...

Awdar

...i strajk głodowy

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

Dobrze, że zmiana aktora, tamten Pawełek grał, jakby na planie był na jarany XD

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

I o to chodziło :) Co dalej, wywalą genialnego Norberta naukowca, Tropka, Dropka i Kropka, Księcia Kurczaków oraz seksapil Agi? To o czym będzie Klan, z czego będziemy się śmiać. Zmianie Pawełka mówimy gromkie "NIE"!

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Norberta nie zmienią, bo czeka go wspaniały związek z Kamilkom.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Ja się cieszę ze zmiany, z resztą z tego co pamiętam, to wszyscy narzekali na tamtego Pawełka. ;)

Awdar

Będzie nam wszystkim brakowało Pawełka-robota

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Może upgrade się nie powiódł i muszą zmienić go na nowszy model ?

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Dumbo ty bez sensacyjnych wieści z Klanu żyć byś nie mógł. Dumbo jesteś niemożliwy!

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Najnowsze wieści o neobąbelku:

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/643887_672706919426151_13 33180880_n.jpg

Awdar

wreszcie! to dziecko nowe wygląda trochę inteligentniej od Pawełka dżuniora.

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Stary Pawełek ma już wystarczająco zrytą psychę po występach w klanie. Widać było, że się dzieciak wypalił, albo może jego rozwój fizyczny nie szedł w parze z umysłowym i musieliśmy oglądać na ekranie dukające, zdolne jak pień dziecko, które samo chyba nie bardzo wiedziało co tam robi. Sorry, za taki ton, ale mam już dość dzieci w serialach - za każdym razem mam wrażenie, że gra w tych produkcjach, to dla nich równie duża męczarnia, jak dla nas oglądanie ich "aktorskich kreacji".

Awdar

I dobrze, że go zmieniają. Pawełek skończył sie na Kil 'Em All.

ocenił(a) serial na 1
AdamsV

hahaha ;D

ocenił(a) serial na 1
Awdar

O nie! Czym ja teraz rozpalę w kominku? :I

ocenił(a) serial na 1
Awdar

A mnie zastanawia jedna rzecz.. Pawełek senior, taki sprytny i obrotny gość i nie kapnął się, że to przede wszystkim jest coś nie tak z jego Pawełkiem juniorem po powrocie z wakacji a nie to, że Krystynka jest w klatce i przechodzi kwarantannę?

ocenił(a) serial na 10
Erroneous

Nowy Pawełek jest jakiś taki nadaktywny.

ocenił(a) serial na 1
elfijka

Może to ADHD.

ocenił(a) serial na 10
anarchistt89

Może im przez całe wakacje podprowadzał koniak z barku ^^

Awdar

I całe szczęście. Jak poprzedni Pawełek zaczynał mówić, miałam ochotę włączyć tekst dla niesłyszących.

ocenił(a) serial na 1
vanilla_sky85

No i doczekaliśmy się na nowego bąbelka na ekranie. Moje nadzieje były płonne, nadal rolę Pwełka Lubicza gra jakiś pieniek. Dziękuję za uwagę.

maupka4321

Wszyscy narzekacie na nowe osoby w klanie, ze pieniek ,ze zła wymowa ,ze za powolny,ze za żywy a mozę sami byście spróbowali tak zagrac cokolwiek i zobaczyli jak to jest ile wymagaja i jak każa grac wtedy byście zrozumieli czemu te postacie są takie a nie inne.

vanilla_sky85

"Jak poprzedni Pawełek zaczynał mówić, miałam ochotę włączyć tekst dla niesłyszących"
Przy obecnym Pawełku też trzeba włączać tekst dla niesłyszących, bo ten chłopak ma wspaniałą dykcję.....

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Mam wrażenie, że nowy Pawełek robi wszystko, by Koniaczka nie dopuścić do głosu.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Rzeczywiście trochę to tak wygląda. :D Nie mniej jednak jestem zadowolony z obecnego Pawełka Jr. ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Ej, ale jak oni w ogóle żyją?! Steni nie ma, Krystyna bawi się na konferencji, to oni chyba głodują, nie? Bo przecież Paweł chyba tylko potrafi wyskoczyć po bułki rano i nic poza tym, bo zawsze któraś z poddanych mu pań coś szykowała.

ocenił(a) serial na 1
elfijka

"jak oni w ogóle żyją?!" Koniaczkiem :D

ocenił(a) serial na 10
anarchistt89

To by wyjaśniało nadaktywność Juniora :D

elfijka

I jego niewyraźne mówienie :D

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

hahaha, macie rację

ocenił(a) serial na 6