Te peruki są beznadziejne. Czy tam pracuje jakiś perukarz na etacie, że trzeba znajdować dla niego robotę i nakładać
ludziom groteskowe peruki? Grzechu, ta koleżanka Zytki.
Chyba że ludzie się wstydzą, że ktoś ich pozna.
To jest zagadka Klanu. Stylizacja Grzecha jednakże absolutnie wymiata.
Też kiedyś napisałam, że aktorzy chyba się wstydzą i stąd ten kamuflaż :)
Grzechu, koleżanka Zyty, kochanka Darka Karolina (Fijał ma bardzo ładną fryzurę przecież :) ), kogo jeszcze pamiętacie z peruką (zwykle są to postaci drugo-, trzecioplanowe) ?
o to to to!!! po co ta kolezanka Zyty to nosi? w dodatku te peruki to maja z siana!! jeszcze w przypadku Grzecha to rozumiem, moze chcieli uzyskac bardziej obrzydliwy efekt jego fizjonomii ?? :) peruke nosila tez kochanka Darka niejaka Karolina chociaz aktorka ktora ja grala ma bardzo ladne wlosy
Bohater klanu o imieniu Grzegorz , który charakteryzuje się noszeniem włoso podobnego materiału zwanego peruką , obsadzony jest tylko w statecznych scenach gdyż bardziej energiczne ruchy spowodowałyby zlot peruki z czaszki i odsłonięcie łysej kopuły. Najbardziej irytująca postać w tym serialu !
mysle ze utrata peruki w trakcie namietnej sceny z Bogna jedynie by podsycila jej pozadanie wobec Grzegorza choc i tak jest on bardzp HOT :)
Są zakamuflowani żeby ich z reklamami w których występują nie kojarzono, chyba że dana firma płaci product placement.
Grzechu przecież od dłuższego czasu wciska ludziom "jabłka z mojego sadu, niepryskane" :D
A minę ma przy tym tak "przekonującą" że za darmo bym ich nie wziął - ani jabłek, ani obligacji ;)