PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35698
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Perukarz na etacie

ocenił(a) serial na 1

Te peruki są beznadziejne. Czy tam pracuje jakiś perukarz na etacie, że trzeba znajdować dla niego robotę i nakładać
ludziom groteskowe peruki? Grzechu, ta koleżanka Zytki.

Chyba że ludzie się wstydzą, że ktoś ich pozna.

ocenił(a) serial na 10
wojtasia

Ale koleżance Zyty zrobili aż dwie! Z jednym kucykiem i z dwoma :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

I w jednej i w drugiej wygląda hm...sztucznie :D

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Ta aktorka grała Marcysię w "Złotopolskich" przez ostatnie odcinki w 2010.

ocenił(a) serial na 3
wojtasia

To jest zagadka Klanu. Stylizacja Grzecha jednakże absolutnie wymiata.
Też kiedyś napisałam, że aktorzy chyba się wstydzą i stąd ten kamuflaż :)

Grzechu, koleżanka Zyty, kochanka Darka Karolina (Fijał ma bardzo ładną fryzurę przecież :) ), kogo jeszcze pamiętacie z peruką (zwykle są to postaci drugo-, trzecioplanowe) ?

wojtasia

o to to to!!! po co ta kolezanka Zyty to nosi? w dodatku te peruki to maja z siana!! jeszcze w przypadku Grzecha to rozumiem, moze chcieli uzyskac bardziej obrzydliwy efekt jego fizjonomii ?? :) peruke nosila tez kochanka Darka niejaka Karolina chociaz aktorka ktora ja grala ma bardzo ladne wlosy

ocenił(a) serial na 10
wujciowariatuncio

Bohater klanu o imieniu Grzegorz , który charakteryzuje się noszeniem włoso podobnego materiału zwanego peruką , obsadzony jest tylko w statecznych scenach gdyż bardziej energiczne ruchy spowodowałyby zlot peruki z czaszki i odsłonięcie łysej kopuły. Najbardziej irytująca postać w tym serialu !

roksi5055

mysle ze utrata peruki w trakcie namietnej sceny z Bogna jedynie by podsycila jej pozadanie wobec Grzegorza choc i tak jest on bardzp HOT :)

ocenił(a) serial na 4
wojtasia

Są zakamuflowani żeby ich z reklamami w których występują nie kojarzono, chyba że dana firma płaci product placement.

Grzechu przecież od dłuższego czasu wciska ludziom "jabłka z mojego sadu, niepryskane" :D
A minę ma przy tym tak "przekonującą" że za darmo bym ich nie wziął - ani jabłek, ani obligacji ;)