Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Przygotowałem już wątek do jutrzejszego odcinka, będziemy tu wyrażać swoje emocje :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

W milionach polskich domów w kraju i na świecie trwa pełne radosnego podniecenia wyczekiwanie...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Na plus na pewno Paweł Dżjunior. Przynajmniej ma bardziej złożone kwestie. Nie to co wyprawiał ten Android :D.

ocenił(a) serial na 3
lach

Wymieniono drewno świerkowe na sosnowe ahahahaha

ocenił(a) serial na 2
Pan_Ciapa

Feli jak zwykle trzyma poziom, jedynie Moni jakoś bardziej "sztuczna", niż zwykle. Obawiam się, że zaś ponad połowa sezonu to będą uprzejmości Arkadiusza i Grażynki, oraz orgazmy Kasi nad Korbasem...

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

Między Arkadiuszem a Grażyną jest taka chemia, że normalnie bez wina nie wyrabiam ^^ I ten uścisk dłoni i to spojrzenie Grażyny - widać, że mu wybaczyła, że się przez trzy miechy do niej odzywał.

ocenił(a) serial na 10
Pan_Ciapa

Coś w tym jest ^^ Dziecko, które nie chce pizzy na kolację ><

ocenił(a) serial na 10
elfijka

Dajmy mu szansę. Pewnie był tak zestresowany debiutem, że nie czuł głodu :P.

ocenił(a) serial na 10
lach

Może gardzi takim plebejskim jedzeniem :D

ocenił(a) serial na 3
lach

Tyle, że sceny nie są krecone chronologicznie ;]

ocenił(a) serial na 4
lach

Też android tyle że nowszy model. Tamtego nie dało się już apgrejdować ;)

ocenił(a) serial na 1
elmoo_filmweb

Nie widziałam :( Ominęło mnie coś? Pewnie nie :D

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

No dobra, zabieram się do komentowania.
Ela zmoczyła Krzysztofa :D Dzisiaj znowu dziwne złożenie scen - Ela z ogrodu teleportowała do domu. Podobała mi się troska Eli o Kamilę. Myślę, że będzie akcja z Norbertem :D
Feliks jak zwykle trzyma poziom humoru. Przy nim to i nawet Monikę mogę oglądać. Oni po prostu są udani.
Arkadiusz i Grażynka to jak dla mnie nudy.
Darek mnie strasznie wkurza. No, ale dało się przeżyć te dzisiejsze sceny z nimi.
Bożenka wygląda co raz lepiej. Oby tak dalej.
No i nowy Pawełek na pewno lepszy od poprzedniego. Całkiem fajne były te sceny z nim i Pawłem seniorem. ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Też mi się nie spodobało to, że z Krzysztofa zrobiono nagle Jerzego a z ogrodu salon :D tylko Elżbieta pozostała ta sama. Jutro zapowiada się niezła scena jak Feli będzie laudował na oczach tych marketingowców.

ocenił(a) serial na 6
lach

Tak, te ich miny będą bezcenne :D

elmoo_filmweb

Premierowy odcinek Klanu zaczął się od... mycia rączek przez Grażynkę :D

ocenił(a) serial na 6
Vanessa100

Hahaha, rzeczywiście ! Czyżby Rysiu ją nawiedzał w snach ? :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

No i od umycia Krzysztofa przez Elę. Co za higieniczna rodzina :D.

lach

Grażynka to w umywalce ręce umyła.
A Ela poszła na całość - od razu węża wyciągnęła. Ale przecież higiena jest najważniejsza :D

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Szkoda, że Krzysztof nie zaczął tańczyć pod takim prysznicem ^^

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

:D Czekałam aż ktoś wspomni o tej teleportacji :D
Bożenka nadal ma wykrzywioną twarz, która ma niby symbolizować jej niewinność itp. Grażyna za to schudła :P

ocenił(a) serial na 4
elfijka

Grażynka schudła z tęsknoty ;)

Za to Czesława nabrała masy.

ocenił(a) serial na 10
andre_

Czesława to jeszcze przed wakacjami taka matrona się zrobiła.

elmoo_filmweb

Pawełka robota wymienili na Pawełka królika.
Ten Pawełek ma 2 przednie zęby bardzo wypchnięte do przodu

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Ja bym podmiany Bąbelków nawet nie zauważył, gdybym o niej nie wiedział ;/

Akcje z Felim, którego na siłę chcą ściągnąć do Agencji zabawne, ale niepotrzebnie robią z niego już takiego pełnego idiotę.

Motyw muzyczny w pierwszej scenie zupełnie nowy, nigdy go nie było, i to jest sensacja odcinka ;)

Nie ma pani Steni i nie powiedziano dlaczego ;/

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Może Paweł też nie zauważył, że nagle do domu przyprowadził jakieś inne dziecko :D

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

A co z Maćkiem? Czemu go nie pokazali? Zastanawia mnie także wątek Bożenki; przecież głośno było o chłopaku tej aktorki, że nie zgadza się na mocniejsze sceny z jej serialowym chłopakiem czyli Miłoszem. A tu nagle ma być ślub ? To jak ich będą pokazywać? Jakaś cenzura wejdzie? :D A Beatę mogłaby zagrać tamta aktorka, co wtedy do Jacka zgłosił się człowiek który znalazł bardzo podobną do niej kobietę wtedy w barze i Jacek ją zaszedł od tyłu "Beata? Beata to ty??" - ta się odwróciła i okazało się że to bardzo podobna kobieta, jednak nie Beata. Ale byłą już zmiana aktora grającego Jasia, była już zmiana Michała (według mnie Wieczorkowski był o wieeeele lepszy w tej roli), to teraz nowy Pawełek i nowa Beata. Ciekawe jak by to wyglądało w Modzie na Sukces? Tam zmartwychwstania i kazirodztwo, a tutaj zmiana twarzy :D

ocenił(a) serial na 10
trancefan1986

Jeżeli chodzi o Mode na Sukces, to trzeba pamiętać, że jesteśmy jakieś 20 lat w tyle jeśli chodzi o Stany Zjednoczone i modę tamże panującą, więc obstawiam, że jeżeli Klan przetrwa to możemy być jeszcze świadkami ślubu Kasi i Pawełka Bombelka w jakimś 2033 roku.

ocenił(a) serial na 10
lach

O lolu, to my tu jeszcze przez 20 lat na tym forum będziemy :D

ocenił(a) serial na 1
elfijka

hahaha :D świetlana przyszłość

ocenił(a) serial na 3
trancefan1986

Tamte aktorki od Beaty to nie były aktorki. Nie miały szkoły aktorskiej i doświadczenia. Nie byłyby w stanie uczyć się tekstu, no i grać. Dzieci mają tu łatwiej, lepsza pamięć i naturalność. Dorośli - nie.

W MnS nie było nigdy prawdziwego kazirodztwa, ponadto tam zmiany aktorów się zdarzają i nikt się twarzą nie przejmuje. Dwukrotnie zmieniano Thorne'a itd.

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Moda to jest fenomen, tego nie da się porównać z niczym, dzisiaj jak oglądałem, to beke miałem. Ten młody jaką ma psyche zrytą, przestraszony, że Brooke wydymał XD

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

To w ogóle jest pojechane, bo on przeleciał Brooke a myślał, że kocha się z Phoebe, która jest dziewicą (tak, nie poznał, że kocha się z nie-dziewicą ;)), a teraz ma jeszcze do Brooke pretensje ;)

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Coś się tam wydarzy znając mode, pewnie Sreffy będzie szantażować Brooke, że powie wszystko Hope, i Loganki się wyniosą z firmy.

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Tak ;) Powyżej oczywiście się przejęzyczyłem, bo to nie Phoebe, tylko Hope ;)

Awdar

Ten Oliver strasznie to wszystko przeżywa :P

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Ej, to jest forum KLANU ;P

ocenił(a) serial na 2
elfijka

fakt, ale forum Klanu najlepsze jest na wszelkie dyskusje absolutnie.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Obecne motywy w ogóle są jakieś kiepskie. Kiedyś były lepsze. A w ostatnim odcinku 16 sezonu również był nowy motyw, podczas pożegnania Grażki i Arkadiusza.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Motywy jak z lat 80. ><

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Brakuje mi tych starych motywów. Niektóre były naprawdę fajne ;)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Aj, narzekacie. Mi tam nowy Pawełek się podoba. Fakt, trochę niewyraźnie mówi, ale z czasem wyćwiczy mowę. Gra na pewno lepiej od starego i ogólnie jest jakiś bardziej rozgarnięty, żywy. Jeśli będą mu dawać dobry scenariusz, całkiem fajnie może wyjść ten chłopak.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Coś za bardzo optymistyczny jesteś :P

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Selin nawet pianę ze szklanki ciągnie ;)

ocenił(a) serial na 10
laminax

Hahahaha :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Nie oglądałam. Jutro obejrzę powtórkę :-)