PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Wszyscy zawsze się naśmiewają z Południowo-Amerykańskich tasiemców, i porównują je z
naszymi produkcjami jak np. ta poniższa. Otóż, wg. mnie jest to błędne...Z doświadczenia
wiem, że takie seriale jak Paloma, Zbuntowany anioł, Posłaniec szczęścia, Maria z
Przedmieście i inne Luz Marie trwały w przedziale od 90 do 200 może 230 odcinków.
Jednym słowem miało to początek i koniec i nikt tego bezsensownie nie przedłużał aż
stanie się niesmaczne. Dlatego apeluję...Polscy "twórcy filmowi" bierzcie przykład ze
swoich kolegów z drugiej półkuli pod tym względem.

ocenił(a) serial na 1
arachnoidea1

Ale tam grają fantastyczne i przepiękne kobiety, a w klanie same paszczury. I naprawdę wolę piękną i seksowną Maite Perroni niż obleśną lochę Małgorzatę wyrywającą knura Jerzego - nie no wogóle co tu porównywać.

ocenił(a) serial na 3
arachnoidea1

No i biorą... Przywołajmy tutaj "Brzydulę", "Prosto w serce", 'Majkę", "Adama i Ewę", jeszcze coś by się znalazło. A klan... to raczej
taka polska 'Moda na sukces"

ocenił(a) serial na 2
Kandara

to co mówisz się skończyło, bo już nikt tego nie chciał oglądać, więc wyboru nie mieli.

ocenił(a) serial na 3
arachnoidea1

Ok, trzech pierwszych pozycji nie oglądałam wcale, ale z tego co mi wiadomo były one zorientowane na "kompozycję zamkniętą" Taki zapychacz na 3 - 4 miesiące... A ten ostatni miał bardzo jasne zakończenie wszytskich wątków. (szczegół, że banalne)