Może ja zacznę.
1. Tropek robi karierę na wybiegu.
2. Rysiek śni się Grażynce i robi jej zarzuty o romans z Arkadiuszem i nie dbanie o higienę rączek
dzieci.
3. Paweł Lubicz 3 promile napala się na wyjazd na MŚ do Rio i traci kontakt z rzeczywistości - na
konto przyszłego szczęścia w Brazylii zaczyna pić.
4. Feli wykorzystuje swoje mowy pogrzebowe, jako teksty piosenek, i zaczyna robić karierę, jako
nowa gwiazda polskiej muzyki.....
Kontynuujmy....
5. Dropek jest zazdrosny o sukcesy Tropka. Popada w depresję, z pomocą przychodzi mu Rafalski.
6. Rozwija się romans Kamilki z Norbim. Błażej wraca ze Szkocji i idzie do Norbiego, żeby mu przywalić, ale Norbi jest szybszy i uszkadza mu hamulce. Błażej uderza w drzewo i trafia do El-Medu, gdzie zakochuje się w Grażynce. Arkadiusz ma zawał i umiera. Laudatorem na jego pogrzebie jest Feli.
7. Kamilka pozuje Miłoszowi nago. Rozwścieszony Norbi uszkadza hamulce Miłoszowi, który uderza w ogrodzenie domu Lubiczów. Paweł wścieka się, że nie takie zasady panują w tym domu i planuje oddalić Miłosza.
Grzechowi, nie Grzegorzowi. :D
Dobry pomysł, zapomniałem o Grzechu, powinien wrócić. Napalona Kamilka miałaby dwóch ogierów.
To Norbert tylko uszkadzać hamulce potrafi? Myślę, że wymyślą coś lepszego dla najlepszej postaci w Klanie.
Okazuje się,że Rysio nie zginął i z powodu braku propozycji gry w innych filmach,wrócił z zaświatów,do Grażynki.
Arkadiusz i Grażyna nie zabezpieczali się i niestety zaliczają mega wpadkę - pięcioraczki - nowy klan - w ten sposób, jak w modzie na sukces - serial może trwać następne 20 lat.
Pawełek Junior Lubicz miał już zadatki na najmłodszego, rodzinnego znachora :P
Jaśkowi zamiast nerki przeszczepiają mózg wampira z Bytowa i morduje tą swoją wkurzającą siostrzyczkę Małgosię.
To tu jedynie albo Kamilka, bo taka wyzwolona, albo Agnieszka, bo już tylu facetów miała, że np. mogłaby dojść do wniosku, że już jej się znudzili czy coś.