Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Może ja zacznę.
1. Tropek robi karierę na wybiegu.
2. Rysiek śni się Grażynce i robi jej zarzuty o romans z Arkadiuszem i nie dbanie o higienę rączek
dzieci.
3. Paweł Lubicz 3 promile napala się na wyjazd na MŚ do Rio i traci kontakt z rzeczywistości - na
konto przyszłego szczęścia w Brazylii zaczyna pić.
4. Feli wykorzystuje swoje mowy pogrzebowe, jako teksty piosenek, i zaczyna robić karierę, jako
nowa gwiazda polskiej muzyki.....
Kontynuujmy....

PogromcaAburdow

5. Dropek jest zazdrosny o sukcesy Tropka. Popada w depresję, z pomocą przychodzi mu Rafalski.
6. Rozwija się romans Kamilki z Norbim. Błażej wraca ze Szkocji i idzie do Norbiego, żeby mu przywalić, ale Norbi jest szybszy i uszkadza mu hamulce. Błażej uderza w drzewo i trafia do El-Medu, gdzie zakochuje się w Grażynce. Arkadiusz ma zawał i umiera. Laudatorem na jego pogrzebie jest Feli.
7. Kamilka pozuje Miłoszowi nago. Rozwścieszony Norbi uszkadza hamulce Miłoszowi, który uderza w ogrodzenie domu Lubiczów. Paweł wścieka się, że nie takie zasady panują w tym domu i planuje oddalić Miłosza.

ocenił(a) serial na 10
PIOTREK_31

Czemu pozuje Miłoszowi? Może powinna pozować Grzegorzowi? :D

elfijka

Grzechowi, nie Grzegorzowi. :D
Dobry pomysł, zapomniałem o Grzechu, powinien wrócić. Napalona Kamilka miałaby dwóch ogierów.

ocenił(a) serial na 2
PIOTREK_31

To Norbert tylko uszkadzać hamulce potrafi? Myślę, że wymyślą coś lepszego dla najlepszej postaci w Klanie.

ocenił(a) serial na 10
PIOTREK_31

Scenarzyści też chyba o nim zapomnieli :P

ocenił(a) serial na 1
PIOTREK_31

Okazuje się,że Rysio nie zginął i z powodu braku propozycji gry w innych filmach,wrócił z zaświatów,do Grażynki.

ocenił(a) serial na 1
PogromcaAburdow

Arkadiusz i Grażyna nie zabezpieczali się i niestety zaliczają mega wpadkę - pięcioraczki - nowy klan - w ten sposób, jak w modzie na sukces - serial może trwać następne 20 lat.

maupka4321

A jedno z dzieci będzie geniuszem a`la Doggie Howser i w wieku 15 lat będzie zarządzał ElMedem :D

ocenił(a) serial na 3
vanilla_sky85

Pawełek Junior Lubicz miał już zadatki na najmłodszego, rodzinnego znachora :P

eva502

Duch Ryska powraca z zaswiatow i robi dziecko grazynce a nasteonego wieczora zabija Arkadiusza

PogromcaAburdow

Jaśkowi zamiast nerki przeszczepiają mózg wampira z Bytowa i morduje tą swoją wkurzającą siostrzyczkę Małgosię.

ocenił(a) serial na 3
Jordan66

Norbert trafia do psychiatryka gdyż uważa że jest Bogiem

giovanni50

Nein, nein - to Bóg uważa się za Norberta !

PogromcaAburdow

- Arkadiusz komponuje muzykę do filmu erotycznego

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

...w którym gra on z Grażynką

ocenił(a) serial na 2
elfijka

ja postuluje o jakiś związek les w klanie :D

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

To tu jedynie albo Kamilka, bo taka wyzwolona, albo Agnieszka, bo już tylu facetów miała, że np. mogłaby dojść do wniosku, że już jej się znudzili czy coś.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

Taa, Kamilka z Bożenką, to by było coś, albo Martą hehe.
Może scenarzyści czytają filmweb forum XD