co sie cieakwego wydarzylo w tym czasie?
Paweł Lubicz operacyjnie zrekonstruował Grażynce błonę dziewiczą.
Nie wiem jak długo ta nowa błona się zachowa, bo koło Grażynki kręci się Arkadiusz.
sam go obniżasz wyzywając wszystkich od debili! więcej kultury! pozdrawiam i zapraszam do hejtowania
Chce tylko zwrocic uwage na to, że na filmwebie jest mnostwo ocen, nieadekwatnych do obiektywnego poziomu danego filmu badz serialu. Jest to moja ulubiona strona i chce aby nia pozostala. Byc moze masz racje co do mojego wulgarnego zachowania, dlatego postaram sie je poprawic. Nie pisz mi prosze, ze ten serial zasluguje na tak wysoka ocene, poniewaz ma oglupiajacy wplyw na spoleczenstwo. Dlatego chce zeby przykladowa Milena wchodzac tutaj w celu zasiegniecia opinii, zanim zdecyduje sie na ogladanie Klanu, widziala obiektywna ocene.
Z jakąś trochę jędzowato wyglądającą panną z odzysku. Z tym, że "nie zdążył" jej powiedzieć że znów jest żonaty i ma już nie 2 a 3 dzieci. Taki w sumie drobny szczegół :D
wstydem byłoby nie skorzystać z okazji i nie odpłacić się Zycie tym samym.wkurzająca jest ta postać i wcale mi jej nie żal.