ta jasne. nie po to się Naruszewicz wyrwała z tej matni, żeby z powrotem w niej ugrząźć
SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER: Podobno Jerzy ma ją zobaczyć, będąc w delegacji, ale czy wróci? Raczej nie.
hahaha :D Rysiu ojciec Bilguuna?
a, i Kasia zawsze do Ryśka była bardziej podobna, choć niby Grażynka jest jej prawdziwą matką...
pewnie nawet nie ona tam wystąpi, tylko pokażą jej włosy od tyłu. skończyliby ten wątek raz na dobre, a nie zapchajdziurę robią.
To będzie opowiedziane, więc nie będzie na razie nawet włosów. Praźródło informacji jest tu:
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182554_629200423776801_1574429585_ n.jpg
oj walić Beatę, jaram się Norbertem i Kamilcią :D ciekawe kiedy zacznie świrować :D
A ten Błażej to taki pedzio, jakoś nigdy za nim nie przepadałem. Z Norbim przynajmniej zabawnie będzie ;d
jak nie spier...lą. i tak fajnie, że Norbi nie zniknął z serialu (może czytają to forum? :D)
a już dobra scena, gdzie idzie Kamilka z Bożenką i mówi, że jej "TEGO brakuje" (swoją drogą nie wiem co z tym Klanem się stało...) :D a tu siedzi Norbi w płaszczu i słucha! "chodź do akademików..." oj dobre to może być ;>
Myślę, że smutna prawda jest taka, że pani D. Naruszewicz licząc na karierę poza Klanem troszkę się przeliczyła i z powodu braku innych propozycji w nowym sezonie zmartwychwstanie, bo jakoś nie sądzę., żeby zmienili aktorkę.
Tak na marginesie - od zawsze uważałem ją za najsłabszą aktorkę w stałej obsadzie serialu.