Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Powrót Beaty

ocenił(a) serial na 2

Ciekawe co zmieni w życiu Chojnickich i Boreckich.

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

To ona ma wrócić?

ocenił(a) serial na 1
martynka30112

ta jasne. nie po to się Naruszewicz wyrwała z tej matni, żeby z powrotem w niej ugrząźć

ocenił(a) serial na 3
tweety77

SPOILER SPOILER SPOILER SPOILER: Podobno Jerzy ma ją zobaczyć, będąc w delegacji, ale czy wróci? Raczej nie.

ocenił(a) serial na 3
eva502

Wow! Juz sie nie moge doczekac tego odcinka! xD

ocenił(a) serial na 3
martynka30112

Odc. 2455 :)

ocenił(a) serial na 3
eva502

Dzieki za informacje;)Napewno obejrze;P

eva502

Ta a Rysiu nie umarł tylko uciekł tam skąd pochodził- do Mongolii.

ocenił(a) serial na 1
Hitek

hahaha :D Rysiu ojciec Bilguuna?

a, i Kasia zawsze do Ryśka była bardziej podobna, choć niby Grażynka jest jej prawdziwą matką...

eva502

pewnie nawet nie ona tam wystąpi, tylko pokażą jej włosy od tyłu. skończyliby ten wątek raz na dobre, a nie zapchajdziurę robią.

ocenił(a) serial na 3
Repulsion

To będzie opowiedziane, więc nie będzie na razie nawet włosów. Praźródło informacji jest tu:

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182554_629200423776801_1574429585_ n.jpg

ocenił(a) serial na 1
Awdar

oj walić Beatę, jaram się Norbertem i Kamilcią :D ciekawe kiedy zacznie świrować :D

tweety77

Zapowiada się jeden z najciekawszych wątków ostatnich czasów ;p

Hitek

A ten Błażej to taki pedzio, jakoś nigdy za nim nie przepadałem. Z Norbim przynajmniej zabawnie będzie ;d

ocenił(a) serial na 1
Hitek

jak nie spier...lą. i tak fajnie, że Norbi nie zniknął z serialu (może czytają to forum? :D)
a już dobra scena, gdzie idzie Kamilka z Bożenką i mówi, że jej "TEGO brakuje" (swoją drogą nie wiem co z tym Klanem się stało...) :D a tu siedzi Norbi w płaszczu i słucha! "chodź do akademików..." oj dobre to może być ;>

tweety77

już widzę te ataki psychopatii Norbercika :D

ocenił(a) serial na 1
Hitek

i napalona Kamilka: "NORBI, TY WARIACIE!! BIERZ MNIEE!" :D

tweety77

Będzie ją wiązał, podpalał, a ona będzie się jarać, że koleś ma polot i ero fantazję :D

tweety77

No, Błażej ten przylizany piłkarzyk nie da jej tyle atrakcji co nasz ulubiony szaleniec ;p

ocenił(a) serial na 10
tweety77

Ja też się tym jaram :D Ważne, że Norbi zostaje!!! :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Ja czekam na konfrontacje Olka-Norbert na jakiejś rodzinnej uroczystości :)

ocenił(a) serial na 4
eva502

Np. na pogrzebie Tropka ;)

ocenił(a) serial na 3
andre_

Haha xD przynajmniej Feli znowu będzie miał robote ;)

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Myślę, że smutna prawda jest taka, że pani D. Naruszewicz licząc na karierę poza Klanem troszkę się przeliczyła i z powodu braku innych propozycji w nowym sezonie zmartwychwstanie, bo jakoś nie sądzę., żeby zmienili aktorkę.

ocenił(a) serial na 3
maupka4321

Tak na marginesie - od zawsze uważałem ją za najsłabszą aktorkę w stałej obsadzie serialu.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Bo ma beznadziejny wątek ><

ocenił(a) serial na 4
elfijka

Najlepiej gra gdy jej nie ma, taka prawda ;)

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

http://superseriale.se.pl/seriale/klan-po-wakacjach-2013-dorota-naruszewicz-czyl i-beata-z-klanu-nie-wroci-do-serialu_327064.html

Być może po wakacjach zobaczymy nową aktorkę w roli Beaty. Szkoda, że Naruszewicz nie chce wrócić.