Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan
ocenił(a) serial na 2
Awdar

a prowadzący jak jakaś uboga wersja Wojewódzkiego :) goście tacy zaangażowani

ocenił(a) serial na 1
Awdar

A przygotowanie do programu to jakaś groteska. ;)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Dzisiaj upewniłam się w przekonaniu, że Klan to pastisz, delikatnie rzecz ujmując :) Albo paszkwil mniej delikatnie ujmując, bo oni nadal twierdzą, że to jest serial o " codziennym życiu Polaków" :) Poziom przerysowania i, że tak powiem, "grania" stereotypami jest już naprawdę trudny do zniesienia. Stężenie groteski i absurdu groźne dla zdrowia.
Najlepszy był ten dramaturg w białym garniturze i jego problematyczne dzieciństwo.
Że zacytuję pierwszy post - "LoL".

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

lol :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Środkowe słowo jest krótkie i nie ma samodzielnie żadnego znaczenia, więc ja zawsze piszę je z małej litery ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

LoL to raczej League of Legends ;)

Awdar

Czasami się zdarza. Jak można było zauważyć, Feli został zaproszony do jakiejś polskiej wersji BBC czy CNN, więc program z nim nie mógł czekać na emisję do następnego dnia.

A korzystając z okazji, że znowu w Klanie pojawił się Feli, podrzucam linka do bloga mojej koleżanki. Czasami pisze o polskich serialach. Mnie się podoba, może i komuś z Was przypadnie do gustu ;-)

http://krotkiporadnik.pl/post/66002960693/rzeczywistosc-kontra-polskie-seriale-o dcinek-piaty

ocenił(a) serial na 3
wredna_maupa

Ja, z moich doświadczeń, sobie czegoś takiego nie wyobrażam.

Awdar

Wyemitowali program z jąkającym się gościem?

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Z czkającym :D

elfijka

Oj, sorry, pomyłka :D
Z czkającym. Mało to prawdopodobne. No ale to ma być wątek komediowy