PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35698
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Całe życie dostawaj pracę po znajomości, zbliżając się już do 40-stki dostań pierwszą z konkursu, spotkaj się z jedną negatywną opinią na temat okoliczności rozstrzygnięcia tegoż konkursu i rozpocznij wielką prywatną vendettę przeciw osobie, która tę opinię wyraziła.

Awdar

Ze wszystkich dzieci Lubicza tylko Pawełek wydaje się ogarnięty ;p

ocenił(a) serial na 3
Hitek

Ano.

A tak poza tematem to pisz więcej, bo niby wróciłeś do nas po prawie dwóch latach, a prawie Cię nie widać ;)

ocenił(a) serial na 10
Hitek

Może on nie jest jego synem, taki "pół-Lubicz" :D

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

Owoc skoku w bok Krysi z doktorem (wtedy) Sarną, po mamie odziedziczył kolor włosów, po tacie gadatliwość i błyskotliwość ;]

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Przecież Pawełek dosyć wygadany jest.
Eee....za ładne dziecko, żeby to Sarny było, IMHO.

ocenił(a) serial na 3
MarinaSamira

Tak, to był żart/ironia. Nieważne, nie mam siły tłumaczyć.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Oj, coś nikt dzisiaj nie rozumie tych żartów. :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Ja mam specyficzne poczucie humoru :) Ale jak czas rzucam te same dowcipy tu i gdzie indziej w Necie, to tam są rozumiane ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Haha, niezła teoria , ironiczna ale zabawna :D

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Dla mnie Agnieszka to typowy przedstawiciel wyborcy partii mainstreamowej (bez lokowania nazwy). Jeszcze młoda, wykształcona, z dużego ośrodka, uważająca się za nieomylną, mającą zawsze rację we wszystkich kwestiach oraz znawczynię każdej sfery życia.

ocenił(a) serial na 3
lach

"Wychodzi na to, że ja wykorzystałam pana osobę do załatwienia jakiś swoich prywatnych porachunków".

"Orłowska, przedstawicielka OFICJALNYCH MEDIÓW" (które media są nieoficjalne, pani dyrektor?).