Ten serial jest do dp py. Do tego propaguje nepotyzm i jakiś podział klasowy na lepszych i gorszych. W ogóle która rodzina ocieka takim lukrem? Ok, może ja się nie znam, może tak faktycznie jest w rodzinach. Może faktycznie przeciętne polskie rodziny wyjeżdżają do Indii na ferie, albo w Dolomity. A ta cała Agnieszka Lubicz, co sezon ma nowego faceta. Czy to jest normalne? A co lubicz ma do pielęgniarek? albo chorych na schizofrenie? To jest durnięty serial! Za młodu oglądałam, teraz sporadycznie, żeby przypomnieć sobie słownik przekleństw :D
Bo to obyczajfiction i tak trzeba go traktować... Albo jeszcze lepiej... komediowe obyczajfiction :P
Chociaż z drugiej strony... moją ciotkę z powodzeniem stać na wakacje dwa razy do roku i pomaganie kuzynom, a serial opowiada o ludziach bardziej zamożnych. Beatka i Jacek - ona ma firmę, on jest dyrektorem banku. Ela i Jerzy - Ona ma własną aptekę, on jakąś tam firmę... małą, bo małą, ale jest. Paweł i Krystyna - On jest właścicielem prywatnej kliniki, ona nauczycielem akademickim... itp... z normalnych ludzi to tam tylko Rysio i Czesia XD
To jest polska elyta ;D. Nie no, ja lubię ten serial :P.Rozluźnia mnie i rozśmiesza, a taką rolę mają niektóre seriale i filmy.