Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Romans Hany

ocenił(a) serial na 3

Hana romansuje z polskim fachowcem a Marysia wypłakuje się tamtej że ją Cezary Żak ma
kogoś
Ten serial to polska wersja mody na sukces

ocenił(a) serial na 2
giovanni50

Haha o tym nie pomyślałam, ale rzeczywiście, znając ten serial to tak właśnie będzie. Wszystko zostanie w rodzinie - bliższej czy tam dalszej :)

ocenił(a) serial na 1
giovanni50

Oni to robią tylko aby zapchać 3 minuty serialu. Potem się okaże, że Jurek i jego siostra Kamila pojadę na kilka dni do Berlina, aby porozmawiać z Haną. Wcześniej nic nie mówili o Hanie, jeszcze wcześniej nie było żadnego rodzeństwa Jurka. Te pomysły ich na zapchanie 3 minut serialu. Żenada ten Klan.

ocenił(a) serial na 4
malok1984

To chyba słabo coś oglądasz ten serial. Ja nie oglądam od paru lat i jedynie spoilery śledzę w necie z ciekawości, ale już wiele lat temu przeciez było mówione o tym, że Jerzy i Kamila mają przyrodnie rodzeństwo w Niemczech - Oskara i Hanę. Oskar nawet pojawiał się sporadycznie i był z Kingą, a ta Hana to pojawiła się może z raz, ale już nie pamiętam nawet dokładnie.

ocenił(a) serial na 1
Cefalix

O Oskarze seksoholiku to wiem, ale o tej Hanie pierwsze słyszę.

ocenił(a) serial na 10
malok1984

Ja tak samo. Nic o żadnej Hanie nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
elfijka

Ta Hana to niby siostra Jurka?

ocenił(a) serial na 10
libella

Tak, przyrodnia, bo to rodzona siostra Oscara.

ocenił(a) serial na 4
malok1984

Oskara seksoholika powinni spiknąć z wyposzczoną ciepłą wdówką Grażynką, działoby się :P

ocenił(a) serial na 2
andre_

Przynajmniej by się nie musiała wykosztowywać na ostrygi, tak jak dla Arkadiusza

ocenił(a) serial na 4
makagigi

Seksoholik przy okazji pozbawiłby dziewictwa Bożenkę, co być może ucieszyłoby księcia kurczaków ;)

ocenił(a) serial na 10
andre_

"Książę kurczaków" :D Sama szlachta w Klanie :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Maciek da czadu z Heniutką

ocenił(a) serial na 10
makagigi

I może by się nie rozpadł podczas aktu.

ocenił(a) serial na 10
giovanni50

Kurczę, rzeczywiście. Jednak tak mnie zajmuje wątek NOR (Norbi, Ola, Rafał), że nie skojarzyłam :)

ocenił(a) serial na 10
elfijka

Ja stawiam 100 zł, że Hana romansuje z Józkiem. Celin jeszcze tego nie ogarnęła

ocenił(a) serial na 3
laminax

Myslałem ze Józek to taka cicha woda
Wypłakiwał oczy za mamą Maćka potem zasuwał w hospicjum a teraz skok w bok

ocenił(a) serial na 10
giovanni50

Józek i Hana to już tacy bardziej mityczni bohaterowie, bo Józka to od dawien dawna nie było widać, a Hany to chyba w ogóle nie pokazali.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

Ciekawe czy Cezary Żak powróci, czy też jest już zbyt dużą gwiazdą żeby grać w Klanie (chociaż czy oni już tam nie podmienili kiedyś aktora do tej roli?)... chociaż z drugiej strony Olbrychski gra :)

ocenił(a) serial na 3
makagigi

Podmiane zrobili z Wieczorkowskim

giovanni50

że Michała odtwórcę zmienili to na lepsze, bo Wieczorkowski to dosyć przystojny jest, a rola Michasia to taki roztropek koparkowiec. :) ten aktor lepiej pasuje do problemów dnia codziennego czyli bycia tłamszonym przez spółkę Zytka & mamusia.

ocenił(a) serial na 4
makagigi

Możliwe, że kiedyś wróci skoro po wielu latach powróciły takie stare postaci jak Julia, Barbara, Stiepan, Andrzej Marczyński, Leszek, czy nawet Agata. No i do obsady dołączają też takie znane nazwiska jak Jungowska, Tyniec, czy właśnie Olbrychski.