Hana romansuje z polskim fachowcem a Marysia wypłakuje się tamtej że ją Cezary Żak ma
kogoś
Ten serial to polska wersja mody na sukces
Haha o tym nie pomyślałam, ale rzeczywiście, znając ten serial to tak właśnie będzie. Wszystko zostanie w rodzinie - bliższej czy tam dalszej :)
Oni to robią tylko aby zapchać 3 minuty serialu. Potem się okaże, że Jurek i jego siostra Kamila pojadę na kilka dni do Berlina, aby porozmawiać z Haną. Wcześniej nic nie mówili o Hanie, jeszcze wcześniej nie było żadnego rodzeństwa Jurka. Te pomysły ich na zapchanie 3 minut serialu. Żenada ten Klan.
To chyba słabo coś oglądasz ten serial. Ja nie oglądam od paru lat i jedynie spoilery śledzę w necie z ciekawości, ale już wiele lat temu przeciez było mówione o tym, że Jerzy i Kamila mają przyrodnie rodzeństwo w Niemczech - Oskara i Hanę. Oskar nawet pojawiał się sporadycznie i był z Kingą, a ta Hana to pojawiła się może z raz, ale już nie pamiętam nawet dokładnie.
Oskara seksoholika powinni spiknąć z wyposzczoną ciepłą wdówką Grażynką, działoby się :P
Przynajmniej by się nie musiała wykosztowywać na ostrygi, tak jak dla Arkadiusza
Seksoholik przy okazji pozbawiłby dziewictwa Bożenkę, co być może ucieszyłoby księcia kurczaków ;)
Kurczę, rzeczywiście. Jednak tak mnie zajmuje wątek NOR (Norbi, Ola, Rafał), że nie skojarzyłam :)
Ja stawiam 100 zł, że Hana romansuje z Józkiem. Celin jeszcze tego nie ogarnęła
Myslałem ze Józek to taka cicha woda
Wypłakiwał oczy za mamą Maćka potem zasuwał w hospicjum a teraz skok w bok
Józek i Hana to już tacy bardziej mityczni bohaterowie, bo Józka to od dawien dawna nie było widać, a Hany to chyba w ogóle nie pokazali.
Ciekawe czy Cezary Żak powróci, czy też jest już zbyt dużą gwiazdą żeby grać w Klanie (chociaż czy oni już tam nie podmienili kiedyś aktora do tej roli?)... chociaż z drugiej strony Olbrychski gra :)
że Michała odtwórcę zmienili to na lepsze, bo Wieczorkowski to dosyć przystojny jest, a rola Michasia to taki roztropek koparkowiec. :) ten aktor lepiej pasuje do problemów dnia codziennego czyli bycia tłamszonym przez spółkę Zytka & mamusia.