PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35706
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Skoro mlody deptula w wieku zamiast uczyc sie mowic tato mamo tylko po nazwisku to ja
obstawiam ze w wieku 4 lat bedzie czytal dziela Vujkovicia oraz Pada Tadeusza..A Agnieszka
juz widze jaka ma chcice na okularnika..bedzie ostro.Szykuje sie rowniez fihgt o bozenke!

ocenił(a) serial na 3
e_rysiooo

to ja
obstawiam ze w wieku 4 lat bedzie czytal dziela Vujkovicia

W oryginale, oczywiście :P

ocenił(a) serial na 2
Kandara

już teraz woli Bergmana od Teletubisiów

ocenił(a) serial na 1
e_rysiooo

Już to widzę - konkurs na rzeźbę wybitnych twórców literatury chorwackiej: III nagroda: młody Deptuła czyta Vujkovica, II nagroda: Vujkovic czyta młodego Deptułę, I nagroda: młody Deptuła czyta młodego Deptułę.

e_rysiooo

Mnie tam zastanawia czy oni przejdą kiedyś w swoich rozmowach na formę przyjacielską, bo kurde znają się od tylu lat, Krystyna z jego żoną mówi sobie po imieniu, a między sobą ciągle: "Pani Krystyno", "Panie profesorze". Raz tylko pamiętam, jak zaraz po narodzinach syna Deptuła przybiegł zajarany do Lubiczów i zaczął krzyczeć: "Paweł mam syna!". Ale może ta forma się nie spodobała? W końcu wtedy się skończył odcinek, to nie wiemy co było dalej.

ocenił(a) serial na 2
Doktor_Wong

to Krystyna nie mówi już na jego żonę "Pani Kaczorek"??

ocenił(a) serial na 4
Wyskrobana

"pani Kaczorek" stała się "panią Deptułową" ? No to niesamowity zwrot akcji, kto by się spodziewał :D