Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan
ocenił(a) serial na 1
Jordan66

Rozbiorą go na części i schowają u Pawła w lodówce - ale będą jaja jak pani Stenia nieświadomie zrobi obiad.

jans21

O fuuuu! Jeszcze kanibale na dodatek :(

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Już widzę ten rodzinny obiad u Lubiczów - Rysio na stole z jabłkiem w paszczy.

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Dokladnie o fuuuuu. Wlasnie to samo powiedzialem przed chwila. A na obiad gotowalem grochowke.

jans21

Kto wie, może pani doktorowa gustuje w przysmaku z mięsa rysia?
...

Oh, wait.

ocenił(a) serial na 1
Galadh

Dzieci myjcie ręce, tata na stole.

jans21

Suchar podany do stołu: Jak nazywa się samica rysia?

ocenił(a) serial na 1
Galadh

Grażynka?

jans21

Trafiony, schrupany!

ocenił(a) serial na 1
jans21

No ale skoro Rysio zostawi pismo ze zgodą na pobranie organów to scenarzyści muszą go jakoś rozdysponować - nerki, wiadomo są zarezerwowane dla Jasia, serce będzie jak znalazł dla Jeremiasza, płuca dla Jurka żeby nie chrapał, wątroba, skoro Rysio nie pił to przyda się Pawłowi - będzie mógł dalej spijać koniaczki, reszta idzie do rezerwy.

jans21

Twarz dla Maćka by wyglądał na normalniejszego.

Jordan66

Tak swoją drogą, czy ktoś orientuje się, jak to jest z tym aktorem odgrywającym amanta Martyny? To co póki co znalazłem nie wykazuje, by miał jakiekolwiek wady zdrowotne.

Wow, jeśli faktycznie gra, to scena z pierniczkami jest dowodem prawdziwego kunsztu!

No dobra, może jednak nie.

ocenił(a) serial na 1
Galadh

Gdzieś tu na forum był link do jego profilu - gostek na zdjęciu wyglądał normalnie - to znaczy bez tych syfów na gębie. Według tego jest zdrowy, gra w filmach, no ale jest dość niski - może dlatego go wybrali do tej roli.

ocenił(a) serial na 2
Galadh

Ten aktor byl kiedys zdrowy, ale mial wypadek i jest od tej pory niepelnosprawny. Co ciekawe, potracil go Tomasz Stockinger pod wplywem alkoholu. Tu masz link do calego zdarzenia: http://koktajl.fakt.pl/Pijany-doktor-Lubicz-uciekl-z-miejsca-wypadku,artykuly,11 9715,1.html

krzysiekk123

Ciekawe. A gdzie masz takie info? Bo w tym artykule to coś nie bardzo.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Tak na marginesie to Stockinger był wtedy twarzą kampanii przypominającej o konieczności bezpiecznej jazdy - wtopa na calego.

jans21

Tak? Nawet nie wiedziałam o tym. No to faktycznie, przestroga po byku.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Z tego co pamiętam kampanie: bilbordy i chyba spoty też finansowało PZU.

jans21

No to mogli jeszcze Felicjańską do kompletu dołożyć.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Wielu tzw. celebrytów by się jeszcze znalazło.

jans21

Pewnie tak, ale ona mi jakoś najbardziej utkwiła w głowie.

ocenił(a) serial na 1
Camilla3

Pewnie dlatego, że się przyznała publicznie do problemu - inni to ani mru-mru.

jans21

Dokładnie mówiąc była to kampania o nazwie "Zatrzymaj się i żyj" i owszem dotyczyła bezpiecznej jazdy. Hipokryzja do granic możliwości (a kasę wziął).

ocenił(a) serial na 2
Camilla3

Cos za malo wiadomosci posiadasz, na temat naszego ukochanego serialu. Dlatego tez, czuje sie zobowiazany aby nadrobic twoj niedobor wiedzy i zapraszam cie na kolacje.

ocenił(a) serial na 2
Jordan66

a ja myślałam że Rafalski da Jasiowi drugą nerkę, to by nie był taki zły pomysł, powinien się poświęcić dla syna

ocenił(a) serial na 2
dominika_sliwinska

Jestes bez serca. Nikt ciebie nie pokocha, nigdy!

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

wiesz to był tylko żart ale w sumie wiem że nikt mnie nie pokocha, nie nadaję się do tego ;D

ocenił(a) serial na 2
dominika_sliwinska

Przyzwyczailas sie pewnie do tej mysli. Nie jest ci smutno z tego powodu czy juz sie z tym pogodzilas? a moze zamierzasz to zmienic?

ocenił(a) serial na 2
krzysiekk123

zobaczymy co życie przyniesie a tak w ogóle to nie zapominajmy że to forum klanu

ps. gadasz jak jakiś psychiatra, np rafalski wtf?