PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35707
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Wiadomość z Pudelka- Rysiu przed śmiercią kupił Grażynce los na loteriie, który okaże się
zwycieski!Hahaaaa

ocenił(a) serial na 4
milenasy

Myślałem że to żart, ale zdaje się iż jednak nie.

milenasy

że co k...a?

ocenił(a) serial na 1
milenasy

http://www.pudelek.pl/artykul/39168/rysiek_zostawil_rodzinie_milion/

milenasy

Kto wymyśla takie historie. A żeby było śmieszniej Maciek pójdzie z kuponem do szkoły i mu go ukradną.

Jordan66

ukradną mu? o nie!Rysio im z nieba prezent zsyła, a Maciuś wszystko niszczy

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Nie,to już kompletny idiotyzm! Coraz więcej temu serialowi do s-f niż do życia codziennego.

ocenił(a) serial na 4
milenasy

no to rozj*****i system:P to teraz mariuszek już zaciera rączki:P

ocenił(a) serial na 8
milenasy

Dla mnie to jest totalna żenada... Same cuda dzieją się w serialach. W MjM Lucek wygrał w totka, a tutaj Grażynce sprzyja szczęście... Ech, urodzeni pod szczęśliwą gwiazdą ;D

ocenił(a) serial na 4
laleczka874

No proszę, a w takiej Plebanii biedny Tracz do wszystkiego musiał dojść swoją ciężką pracą.

Nie ma sprawiedliwości na tym świecie :D

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

A ja czekam kiedy NASZA gwiazda zablysnie tam wysoko hen na niebie :)

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

kto? Maciek?

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

Moja i Twoja. Malo romantyzmu cos w tobie laleczko :).

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

Obawiam się, że ta gwiazda już zgasła ;D

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

Musisz zawsze byc taka odrzucajaca? Smutno mi gdy w taki sposob odpisujesz...

ocenił(a) serial na 8
krzysiekk123

Życie ;D

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

Money it's a crime
Share it fairly but don't take a slice of my pie
Money so they say
Is the root of all evil today
But if you ask for a rise it's no surprise that they're giving none away
away...
away...
away...

PINK FLOYD - MONEY

ocenił(a) serial na 1
milenasy

Poczytałem spojlery - faktycznie duża bańka, najlepsze będzie to że nasz poparzony pianista zaproponuje trolowi hajs za Martynę i oburzona matka Martyny zrobi Grażynie awanturę w Elmedzie oskarżając młodego o handel ludźmi. W sumie w necie mają polewkę z chłopaka, a przecież on całkiem zgrabnie kombinuje jak wyjść na swoje - a to orżnie Norberta w warcaby ( dobrze, że nie grali o hajs boby ruda nie miała co do garnka włożyć ), a to poparzy rękę żeby nie jechać na koncerty, a to zadomowi się w cudzym mieszkaniu.

jans21

No tak, to wreszcie ojciec zesłał mu z nieba te pieniądze i uregulował dług, o który tak się upominał po śmierci ojca na stypie.

ocenił(a) serial na 10
jans21

haha Maciek, to jest cwaniak dobry. Moze on tylko udaje tą chorebe zeby rente ciagnac??
A CO DO TEMATU TOPICU - HISTORIA Z WYGRANĄ NA LOTERII SIE POWTARZA!!!!
Dlaczego Rysiu zostal taksowkarzem??? Bo sprytny Macius zadzwonil kilka razy na audiotele i wygral Rysiowi taksowke! Kto pamieta?

ocenił(a) serial na 1
dziubasek00

Fakt - było cos takiego, ale takie przypadki losowe się zdarzają - np. kilka lat temu te same osoby trafiły dwa razy szóstkę w lotka, albo gdzieś w Europie w lotku wypadły pod rząd dwa rzay te same cyfry - problem w tym, że wszystkie wydarzenia w klanie są oparte właśnie na takim lotkowym prawdopodobieństwie.

użytkownik usunięty
dziubasek00

To wujek Józek (Cezary Żak) wtedy zadzwonił

ocenił(a) serial na 4

Cezarego Żaka z Klanu w ogóle nie kojarzę. Dawno to było ?

użytkownik usunięty
andre_

W początkach Klanu. Grał wujka Józka z Brzezin, był jakąś rodziną Grażynki. Iza Kuna (Marysia z barw szczęścia) grała mamę Maćka. Planowali się pobrać, ale zmarła na białaczkę, a Maćka zaadoptowali Grażyna i Rysiek

ocenił(a) serial na 4

Dzięki :)