PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35704
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

strzelaniny, pościgi, Rysio z giwerą. Ciekawe kiedy Rysio rozprawi się z kosmitami.

weeman86

Ryszard Lubicz: "Jestem silniejszy od wszystkich paralizatorów i gazów łzawiących świata" [sic!]

ocenił(a) serial na 1
Doktor_Wong

To był po prostu mega tekst!! Płakałam ze śmiechu do końca dnia!

ocenił(a) serial na 9
zapatrzona_w_slonce

nie rozumiem przecież Rysiek do jakis słabych się nie zalicza spokojnie by wpierdolił porywaczowi.

ocenił(a) serial na 9
artur4114

Rysiek to silny chłop i to co powiedział w odcinku to 100 procentowa prawda.Widziałem go w krakowie na kleparzu..

użytkownik usunięty
artur4114

Na serio Rysiek tak powiedzial?? A kiedy i przy jakiej okazji ? :)

Odwiózł Bożenę do szkoły, ona coś tam mu gadała, że jej robi obciach, on tłumaczył, że to dla jej bezpieczeństwa i takie tam, to ona powiedziała, że mogliby jej kupić paralizator albo gaz łzawiący bo jej koleżanki takie mają, a wtedy Rysiek wyskoczył z tym tekstem.

ocenił(a) serial na 9
Doktor_Wong

Tak dokladnie powiedział,ale wedlug mnie mial; racje co wy o tym sadzicie???

użytkownik usunięty
artur4114

Sądzimy że jesteś pierdolnięty !

ocenił(a) serial na 9

dlaczego uważasz że jestem pierdolnięty,uwazasz że Rysiek by nie obronił córki przed jakimś zbirem?? dlaczego tak uwazacie??

ocenił(a) serial na 1
artur4114

Pewnie że by obronił. Tyle tylko że głupio gada i się zachowuje więc przypomina raczej ciamajdę a nie Johna Pricea komandosa SAS. Nie dziwota że ludzie się dziwują jak Rysio kopie jakiegoś draba mimo iż gra pantoflarza i buraka.

ocenił(a) serial na 3
weeman86

Rysio potrafi także zmniejszyć wydrukowane zdjęcie z formatu A4 do formatu portfelowego , podobno używa przy tym magii wody

Pan_Ciapa

jak tak dalej takim kogutem będzie to dostanie wylew i dopiero będzie miał

ocenił(a) serial na 3
pawel_murdock

No to Rychu dzisiaj zaszalał odbił laske z agnecji postrzelił bandziora groził też dwóm innym,jechał jak wariat by na deser stracic wzrok