Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

odc. 2456
Będąc z córką w El-Medzie, Arkadiusz odwiedza gabinet Grażynki i otrzymuje zaproszenie na
kolację. Elżbieta proponuje Jerzemu wyprawę do Niemiec w poszukiwaniu Beaty. Ch*jnicki
sceptycznie podchodzi do propozycji. Uważa, że póki Beata nie chce się ujawnić, wszelkie
poszukiwania nie mają sensu. Czesię martwi silna konkurencja, która przejęła dużą część
przedszkolaków. Paweł z synem wracają z Topolina. Pobyt Krystyny za granicą
niespodziewanie się przedłuża.
odc. 2457
Mimo zakończonego kongresu Krystyna nie może wrócić do kraju, ponieważ wszyscy
uczestnicy zostali poddani kwarantannie. Czesia zwierza się Grażynce z zawodowych
problemów. Otrzymuje od niej ofertę pożyczki. Podczas spaceru z Zosią Agnieszka próbuje
udaremnić nielegalne ścinanie drzewa w miejskim parku. Jej towarzyszka, mama koleżanki
Zosi, nie jest świadoma zagrożenia, bagatelizuje problem, a nawet upatruje korzyści dla
siebie. Miłosz z Bożenką rozmawiają o ślubie.
odc. 2458
Starania Feliksa o pracę w agencji reklamowej nie odnoszą skutku. W konsekwencji pada
ofiarą złośliwego żartu. Agnieszka nadal zajmuje się sprawą bezprawnej wycinki drzewa.
Interweniuje w urzędzie dzielnicy. Postanawia też napisać artykuł do "Brukowej". Bożenka
oznajmia Grażynce, że wraz z Miłoszem planują ślub. Ola i Ewa spotykają się z nowym szefem
Okazuje się, że grozi im redukcja etatów.
odc. 2459
Za namową Ewy Ola postanawia poprosić szefa o pierwszą samodzielną sprawę. Agnieszka
bezskutecznie próbuje wytłumaczyć matce Tosi, dlaczego powinno się reagować na
bezprawne ścinanie drzew. Zosia obawia się, że straci przez to koleżankę. Czesia i Darek
zastanawiają się, jak sprostać finansowym wyzwaniom za dodatkowe zajęcia Anulki. Arkadiusz
przeprowadza z Grażynką szczerą rozmowę. Przedstawia jej też córkę. Bożenka i Julka szybko
nawiązują kontakt.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Że też ja nie mam znajomych, którzy zasypywaliby mnie ofertami pożyczek bezterminowych. Albo takich, którzy mieliby gazetę w której mógłbym publikować, gdyby tylko naszła mnie ochota. Albo pracy, do której bym chodził i by mi płacili, ale to ja musiałbym ich prosić, by mi dali coś konkretnego do roboty.

Dzięki za streszczenia ;)

elmoo_filmweb

no, ciekawe kim w tym sezonie zostanie nudny Feli.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Ch*jnicki - padłam :-D

Czyli wszystko zostaje po staremu:
Elżbieta i Jerzy - żyją Beatą
Zamiast Tropka - Krystyna z kwarantanną
Czesia, Darek - problemy finansowe
Agnieszka - wielka, ekologiczna dziennikarka
Feliks - "kobieta pracująca (...)"
Olka - i jej wieczne problemy
Grażynka - love story never ending story

ocenił(a) serial na 2
eva502

i odcinki o stałej porze pon - czw 17:50, czy się coś zmienia?

ocenił(a) serial na 1
Bogdan4674

Dobranocki i innych programów nie będzie, także radzę sprawdzić bliżej września ;)

ocenił(a) serial na 2
xKocimietka

a po co dobranocka? ;c

ocenił(a) serial na 1
Bogdan4674

Według mnie, to dobrze że skasowali dobranockę. :P

ocenił(a) serial na 3
xKocimietka

Tak, to był anachronizm w czasach, gdy dzieciaki mają dziesiątki stacji telewizyjnych non stop nadających programy dla nich, głównie seriale.

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Publiczna powinna dać coś w zamian
TVP ABC startuje dopiero w 2014
Coś czuje że będą ludzie marudzić

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Nic się nie zmienia w nowej ramówce.