Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

czy jest możliwe aby w naszych warunkach wydać wyrok w sprawie o opiekę nad dzieckiem
podczas tylko jednej rozprawy sądowej ?! Pytam ponieważ nie jestem fachowcem, lecz
mogę przytoczyć przykład z doświadczeń mojej rodziny z wymiarem sprawiedliwości.
Po śmierci mojego dziadka odbyły się 3 rozprawy spadkowe w sądzie o jednego,
rozbitego malucha...tylko o niego,o nic więcej. Maluch nie był na nikogo formalnie
przepisany, i trzeba było tych wszystkich rozpraw aby móc go po prostu zezłomować.

Więc tak się zastanawiam, czy to możliwe aby w tak dość poważnej sprawie wyrok mógł
zapaść tak szybko.

ocenił(a) serial na 3
arachnoidea1

Kolejne sf
Polecam film Tato

arachnoidea1

Odebrac matce dziecko w takiej sytuacji jak w Klanie jest trudne. Sady w naszym kraju generalnie sa po stronie matki i na pewno nie odbyłoby sie to na jednej rozprawie. Można przyznać dziecko ojcu, ale jest to droga przez mękę. Z reguły takie rozprawy trwają nawet rok. Potrzeba mocnych dowodów wykazać, że matka nie daje gwarancji poprawnego wychowywania dziec. Takie cuda to tylko w Klanie

ocenił(a) serial na 3
milenasy

A pomyslec że na początku Rafalski po złości Beacie nie zgadzał się na paszport dla Jaśka
Na początku Klan był bardziej realny niż teraz
I nie było jednodniowej obsuwy
Pamiętam jak w 1998 roku Michał oglądał mistrzostwa w wynajętym przez Jerzego mieszkaniu

ocenił(a) serial na 4
arachnoidea1

Bajka. Polskie sądy lubują się w komplikowaniu najprostszych spraw.

ocenił(a) serial na 2
andre_

dajcie spokój...pewnie sąd najwyższy uznał zaznanie wielkiej Grażynki za święte i nikogo innego już nie powoływał. Sprawa zakończyła się od razu.

ocenił(a) serial na 8
arachnoidea1

No, ale chyba Joanna może się odwołać od wyroku i tak naprawdę wojna o dziecko dopiero się zacznie...