Czyli wielki powrót księdza z Plebanii , jak on wytrzymał z tą Julią to ta nie wiem :) Wyszła prawda na
jaw Julii jest bardziej zakręcona niż się wydaje , jest szalona .
No właśnie nie kojarzę go, może wtedy mniej oglądałem. Bo nie pamiętam by był, ale Ela nie zniknęła nigdy na dłużej z ekranu, więc widzieliśmy wszystkich jej znajomych.
Ja pamiętam tyle jak pracowała w aptece i się zakochała w kimś i chyba wyjechała na Litwę , ale czy się pojawił to nie pamiętam.
Na profilu filmwebowym Marcina Janosa Krawczyka pisze, że grał w Klanie jako Sebastian Samborski, sąsiad Boreckich.
http://www.filmweb.pl/person/Marcin+Janos+Krawczyk-135562
No to teraz już wszystko pamiętam! On rzeczywiście kiedyś był sąsiadem Boreckich, w czasach kiedy mieszkali tam gdzie obecnie Michał z Zytą. Miał nawet jakiś wątek z Barbarą-Botox. A potem właśnie poznał Julię, albo ją spotkał i mu się przypomniało, że już ją zna, no dokładnie nie pamiętam, ale się związali ze sobą.
Owszem, z tym, że jeśli dobrze pamiętam najpierw był sąsiadem Boreckich, a dopiero potem wyszło na jaw, że zna Barbarę i wielkie zdziwienie sąsiadów.
fajny ten Sebastian. jakos go nie pamietam z wczesniejszych odcinkow. dobrze, ze sie pojawil i zdemaskowal te wariatke
Teraz gra takiego poważnego ale ja go kojarzę jako takiego lekko postrzelonego. Coś trochę podobnie jak w Plebanii.
To chyba sympatyczny aktor tak wogóle. Ciekawe czy na dłużej w serialu ?Jeśli tak , to warto zastanowić by się z jaką babką go połączą. Być może z Beatą , bo ona się tam w okolicach Sadyby kręci , i wtedy Rafalski miałby konkurenta. W grę może wchodzić Kamila bo też jest wolna i nowy wątek były ciekawy może. A może zupełnie kimś innym go zapoznają może z Czesią , która nie ma ostatnio wątku to mogłoby być ciekawe bo Darek może będzie kręcić z Renatą.
ja mysle ze Renata proponujac tydzien w Mediolanie miala lubiezne mysli:) swoja droga ona dla tego Darka ma za duzo klasy, ladna z niej kobieta poza tym