Jesienią w "Klanie" zostanie widzom przybliżony problem seksoholizmu. Kinga (Katarzyna Tlałka) znajdzie w kieszeni Oskara (Piotr Seweryński) prezerwatywę. Poproszony o wyjaśnienia ukochany przyzna się, że jest seksoholikiem.
Kinga postanowi się rozstać z uzależnionym od seksu Oskarem.
Co to w ogóle jest za przypadłość? Na czym polega i czy można nad tym zapanować? Czy można w takiej sytuacji obwiniać partnera o zdradę. Jak się z tym pogodzić i sobie radzić?
Bez komentarza...:)))
Ano bez komentarza. Na portalu ze spoilerami, do którego link podawałem przed wakacjami są już opisy Mody na Sukces i Plebanii z września. Klanu nie ma. Czyżby się wstydzili? ;>
A ja się trochę zagubiłem w tym klanie. Przypomniałem sobie, że kiedyś Elżunia handlowała w przydomowej aptece. Co się stało z tą apteką? Bo jakoś już nie łazi do tej kanciapy.
Łazi, tylko nie jest to pokazywane. Od czasu do czasu mówi coś w stylu: "Muszę iść do apteki zmienić panią Anię". A scen w aptece nie ma, bo pewnie nie mają na nie pomysłu.
no tak, elżunia nawet nie zagląda do apteki, a kasę mają na wszystko :D :D
pamiętacie w ogóle początek klanu w 97? właśnie z apteką był przypał bo elżunia jakiegoś dziecka chyba mało do grobu nie posłała bo zły lek sprzedała