możesz mi przybliżyć tę historię? Bo niestety nie mam telewizora i nie mogę na bieżąco śledzić perypetii Grażynki i jej rodzinki
Prosze bardzo.Rysiek przed smiercia wyslal los ktory wygral 1 mln zl.Pozniej zlodzieje okradli dom Grazynki lecz nie ukradli losu po spadl za szafke...pozniej jakos sie znalazl i Grazynka odebrala nagrode i teraz jest milonerka.Nagle rodzinka przypomniala o biednej wdowie i chca ja oskubac!!!Heheh to bylo jakos tak jak o czyms zapomnialem to sory.
Grażynka miała same problemy z tym milionem najpierw zainwestowała pieniądze na konto z lokatą oszczędnościową 4% za namową Mariusza dalej kupiła samochód który jej ukradli potem okradli mieszkanie . Doktor Koniaczek Lubicz zaproponował jej zainwestować cześć kasy w Elmed ona powiedziała że się zastanowi, gdy Elżunia i Jerzy dowiedzieli się o tym to Jerzy wysłał Elke do Grażyny żeby ją przekonała by ta dała pieniądze Jackowi bo ma długi ona odpowiedziała że się zastanowi grażyna nie wiedziała co zrobić czy dać pieniądze Boreckiemu czy też zainwestować w szpital więc poszła po rade do państwa Lubiczów a ci jej powiedzieli że niech sama podejmie decyzje . Potem Grażyna chciała dać pieniądze Jackowi ale ten się nie zgodził .
To jednak po śmierci rysia spotkało ją wreszcie coś dobrego, niech sobie wreszcie ta poczciwa kobieta ułoży życie
koniec ryśka był początkiem nowego, elitarnego życia...
A nie wiesz jak Maciek odnalazł się w tej sytuacji? Wreszcie ma szansę odzyskać pieniądze, które skradł mu w przeszłości Rysio...
To w końcu ten ślub się odbędzie?! Nie mam telewizora od 3 miesięcy a tu widzę, że tyle ciekawych rzeczy mnie ominęło...
Ostatnio sie przymierzał ale mama Martynki wkroczyła do pokoju z propzycja ciastek....