Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Skorpion

ocenił(a) serial na 2

Olka ma chyba jakieś napady lęku, bądź przewrażliwienia, jeszcze wyląduje jak Norbi hehe

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Myślę, że 90% kobiet zareagowałoby tak samo jak Olka.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Seksista ;>

ocenił(a) serial na 6
Awdar

A co, nieprawda? ;) Taka kobieca natura.

ocenił(a) serial na 1
elmoo_filmweb

Raczej nie o to chodzi. Sa po prostu ludzie, ktorzy maja fobie i to nie jest kwestia plci, aczkolwiek mozna faktycznie stwierdzic, ze w tym gronie jest wieksza ilosc kobiet; co jednak nie oznacza, ze kazda kobieta owa fobie posiada, a kazdy mezczyzna jest od niej wolny.

anarchistt89

Mnie rozbawiło to, że Rafał bardziej przejął się tym skorpionem ("jak można zwierzęta wysyłać pocztą? on na pewno się boi") niż tym, że ktoś prześladuje Olkę :D

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Mnie też :) W tym wigilijnym odcinku tak z Olą rozmawiał, że przez chwilę zaczęłam go podejrzewać o jakieś niecne czyny :)

LiLuLa

Też miałem takie wrażenie. Z pewnością byłoby bardzo ciekawie gdyby to była sprawka Rafała . Może scenarzyści nadal się zastawiają czy to Norbi czy szef , to niech będzie Rafał - parę osób zaskoczy:)

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

To by był najlepszy zwrot akcji w Klanie ever, wreszcie coś, czego nie przewidzieliśmy :)

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Oj tak, to byloby najwieksze zaskoczenie sezonu:) Rafal pewnie ma jeszcze duuzo rzeczy do ukrycia:)

ocenił(a) serial na 2
Sisi_188

Najlepszym zaskoczeniem byłby Rafał, a wyjaśnienie mogłoby być takie skoro jest bezpłodny robił to po to, by być z Norbim bo lubi konie i hardkorową jazdę po ciemaku XD

ocenił(a) serial na 10
Bogdan4674

+ jazdę z przeciętymi przewodami hamulcowymi :)

LiLuLa

Już teraz trochę tak:) Ale i tak byłoby fajnie. Rafał ma coś w sobie tajemniczego i Ola mogłaby się dowiedzieć , że np jakaś jego była zmarła w niewyjaśnionych okolicznościach , rozpocząć prywatne śledztwo i na koniec dojść do prawdy. Mogłaby go zabić w szamotaninie np nożem i byłoby wątku na jakiś czas:)

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

A jej obrońcą w procesie byłby mecenas od Zytki. Zakochaliby się w sobie, a wtedy Zyta i Norbi wspólnie zaczeliby ich prześladować.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Miałam na myśli, że aż do tej pory nikomu z nas do głowy nie przyszło, że Rafał może mieć coś na sumieniu.
Ja w każdym razie lubię go takiego podejrzanego zdecydowanie bardziej :)

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Zachowanie porządnego Rafałka idiotyczne. Ktoś wysyła jego kobiecie skorpiona, a ten gość luz, stawia go na szafie i nie widzi problemu :D

ocenił(a) serial na 3
andre_

Co miał zrobić, zacząć rwać sobie włosy z głowy? Biec na policję? Krzyczeć i tańczyć tango? Serio pytam.

ocenił(a) serial na 6
andre_

Według mnie postąpił rozsądnie. Nie próbował od razu pozbawić życia skorpiona, tylko pomyślał też o zwierzęciu
. Przecież to nie wina skorpipna, że jakiś idiota wysłał go w paczce.

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Dobrze ze go jeszcze wyslal w miare humanitarnych warunkach: z otworami na powietrze itp :P

ocenił(a) serial na 10
andre_

Dla mnie też idiotyczne. A Olka mogła mu powiedzieć, że jest nienormalny, bo bardziej przejmuje się zwierzęciem niż nią. Rafał jest BEZNADZIEJNY. Ja nadal nie widzę tej jego miłości do Olki. Poza tym, mogli iść na policję, a on luz. Dupa, a nie facet.

ocenił(a) serial na 3
Bogdan4674

Dlaczego Agnieszce nie trafił się żaden stalker, a Ola za to ma aż dwóch "psycholi" ;) ? Agnieszka jest już tak bezczelna, zarozumiała i cwana, że przydałby się ktoś, kto by jej dał lekcje pokory, gdyż niedługo narcyzm całkiem ją zaślepi. A narcyzm to bardzo niebezpieczna zabawa.

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Bo Aga to sama jest jak psycholka...

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Mogliby zrobić wątek w który okazałoby się, że wszyscy jej kochankowie (no, poza Mironem z którym ma dziecko) istnieją tylko w jej głowie, a tak naprawdę łazi i gada do samej siebie, jak mały Osmond w Szóstym Zmyśle i (dla oglądających jankeskie seriale) Baltar w BSG. A jak nie wszyscy, to choćby Janusz, którego chyba nikt poza nią nie widział.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Janusz to chyba już przebił wszystkich swoich poprzedników i jest najdłużej z Agą? ;)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Janusz to chyba już przebił wszystkich swoich poprzedników i jest najdłużej z Agą? ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

A on w ogóle pracuje? Bo on ciągle w domu z Zosią coś pichci, a tylko Aga samotnie zbawia świat.

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Pracuje, w ostatnim odcinku z Marczyńskim to on pośredniczył w szybkiej sprzedaży jego gabinetu.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

I to by było chyba na tyle, jeśli chodzi o jego pracę. Zrobił, co miał zrobić, i może nadal być niańką Zosi.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Awdar, rozwaliłeś system!!! :) Ale to naprawdę dobry pomysł :)

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

Dzięki ;D

Awdar

Mnie też podoba się ten Twój pomysł z halucynacjami Agi ;)

Bogdan4674

ale sie szfunio przyznal, szkoda ze nie nagrywala rozmowy!!!

ocenił(a) serial na 4
Bogdan4674

Zabawne było wczoraj jak chciała się "skromnie" ubrać i z tego wszystkiego nawet o staniku zapomniała :P

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

I nagle jak Sława odezwała się ze swoim problemem do Olki, to szef przestał ją nękać smsami. Albo to niedopilnowanie ze strony scenarzystów, albo Sława ma telepatyczny wpływ na szefa Oli i przestał być psychopatą.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

A mnie się wydaje, że powiedziała, że szef nadal do niej pisze i dodała jeszcze "widocznie nie szkoda mu pieniędzy" czy coś podobnego.

Na koniec się okaże, że szef jest ze Sławą w spisku i robią Olę w bambuko, bo to taki nowy test sprawdzający wytrzymałość i umiejętności młodych kuratorek.

ocenił(a) serial na 3
LiLuLa

Nie, okaże się że Sława była wcześniej napastowana seksualnie przez tegoż szefa, i przez to najpierw jej lekko odbiło (skoro potrzebowała kuratorki) a potem doznała urazy do własnej płci.