Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Norbert nie zniknie! Tylko znajdzie sobie nową piękną kobietę! A Beata ma wracać! Jaram się!

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/182554_629200423776801_1574429585_ n.jpg

ocenił(a) serial na 4
Awdar

I słusznie, przy drewnianym wymoczku Błażejku Norbert to wulkan ;)
Będzie gorąco ...

ocenił(a) serial na 2
andre_

Jakoś mi Norbert i Kamilka nie pasją do siebie... już bym wolała żeby Norbi zainteresował się Bożenką (zacięta rywalizacja z księciem kurczaków to byłoby coś) lub może Grażynką :)

ocenił(a) serial na 4
makagigi

Ale to akurat Kamilka jest nowoczesna i do tego wyposzczona ;)

Bożenka ciepłe kluchy nie ruszyłaby Norberta.

ocenił(a) serial na 2
andre_

No ale Kamilka to się sama będzie Norbiemu pchać w łapy, więc będzie miał mało okazji do swoich "akcji". Poza tym wolałabym żeby poprześladował jeszcze trochę Olkę z dziadkiem (tzn. Rafałem)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Może to taka strategia. Norbi będzie się umawiał z Kamą, a wiadomo - co jakieś święta rodzinne będą, to cały klan na Sadybie. Tam Norbert będzie mógł dręczyć Olkę bezkarnie.

ocenił(a) serial na 2
elfijka

To byłoby takie wredne/piękne :)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

No musi być jakaś akcja wreszcie! :D

ocenił(a) serial na 2
elfijka

Norbert powoli osaczający Olkę... głuche telefony, tajemnicze cienie w zaułkach Sadyby, a jednocześnie związek z Kamilką, dający przykrywkę... jeszcze by to tak rozegrał, że to Olka wyszłaby na osobę z problemami

ocenił(a) serial na 10
makagigi

I wylądowałaby w psychiatryku!

ocenił(a) serial na 2
elfijka

To dopiero byłby zwrot w akcji! A tam małe pranie mózgu i z dręczonej stałaby się dręczycielką

ocenił(a) serial na 10
makagigi

I teraz ona prześladowałaby Norberta, który już zdążyłby się oświadczyć Kamilce.

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Moda na sukces....

Awdar

Ja pierdziu :D Biorac pod uwage ilosc postaci i pokretne pomysly scenarzystow widzow czekaja niezle kombinacje alpejskie:D

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Pełen czad, już czekam, Beata z Agatą będą tarzać się w kisielu nago, a Norbert zabije kuratora i zgwałci Olkę oraz Agę XD

ocenił(a) serial na 3
Awdar

"Tymczasem Błażej bez uprzedzenia przyjedzie ze Szkocji. Na dzień dobry zobaczy pocałunek swojej dziewczyny z... Norbertem!"

http://www.swiatseriali.pl/seriale/klan-380/news-czy-blazej-ich-rozdzieli,nId,96 4783

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Hmm, może być ostra akcja, czy to czasem nie Błażej w jakichś zamierzchłych odcinkach groził komuś szczotką do czyszczenia kibla?

ocenił(a) serial na 3
makagigi

Tak, to było następstwo tej sceny:

http://www.joemonster.org/filmy/15607/Klan_Napad_na_Bozenke

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Bożenko - ta mina na końcu! Taką Bożenkę lubię :) złą

ocenił(a) serial na 4
Awdar

Oni tam wszystko robią "bez uprzedzenia" - inaczej nie byłoby tzw. "dramatycznych zwrotów akcji" :D

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Cztery zdania z opisów nadchodzacego tygodnia:

"Norbert czeka na Olę przed budynkiem sądu i natarczywie zaprasza na kawę. W porę zjawia się przełożony Oli i wyciaga ją z tarapatów."

I następnego dnia:

"Ola podczas rozmowy z szefem nawiązuje do wczorajszego incydentu z Norbertem i wyjawia mu prawdę o swojej relacji z chłopakiem. Norbert spotyka się z Kamilą i skarży się na Olę."

Wiem, że sporo osób tęskni za Norbim, więc macie ;)

Jakieś komentarze? ;)

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Wiecie co, oni naprawdę robią z tego biednego Norberta wariata :D

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Czyli szykuje się romansik z szefem:P

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

Coś z tego może być :-P

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Nareszcie będzie się działo ! :D

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Czy możemy postawić znak równości między Rafałem a nowym szefem? Chyba nie. Kto ma przewagę? Sami oceńcie. :)

A jeżeli chodzi o dziewczyny z domu Krystynki i Pawła to Ola jeszcze musi trochę pofolgować z innymi chłopkami, żeby osiągnąć poziom wyzwolonej Agnieszki, co najmniej do zaszczepienia się od innych kłykcinami kończystymi, jak Michał Wiśniewski i podejrzewam Agnieszka Lubicz. :-)

ocenił(a) serial na 1
Awdar

zapomniałem dopisać: "bezpłodnym Rafałem a być może płodnym (i lepiej sytuowanym) nowym szefem". ;-)

ocenił(a) serial na 2
Erroneous

A dla mnie ten szef wygląda podejrzanie, taki trochę ja wiem "śliski", chociaż każdy będzie lepszy od drewnianego Rafała

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Dla mnie obaj są beznadziejni. Ten szef taki nijaki. Tylko Norbert ma pazur ;)

ocenił(a) serial na 2
elfijka

Zgadzam się, Norberta nikt nie przebije, dlatego czekam na wielki powrót :)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

A Olce coś rude włosy zrobiły się brązowe. Bu, teraz taka jakaś niemrawa. Wszyscy w tych nowych odcinkach tacy niemrawi. Apeluję o akcję!!!

użytkownik usunięty
elfijka

Za malo kawy widocznie pijaja :)

ocenił(a) serial na 1

Albo koniaczku.