Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Powrót do wątków smsów bardzo dobrze. Zaangażował się Rafał , a Ola i Agnieszka też zatrwożone. Coś się kroi czuje po kościach i co raz bardziej naświetlają , że to raczej nie Norbert. Mam nadzieje na niespodziankę , ale może to być szef Oli - choć o nim cicho ostatnio albo miłość Rafała jakaś dawna tak mi się wydaje , było by to nawet ciekawe , gdyż mało wiemy o Rafale:)

wiatriwoda

Racja.
Stalking... i do razu skojarzyło mi sie z "Tajemniczym wielbiielem" O.Rudnieckiej.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Wątek już był kiedyś, z Krystyną.

Ale, powtórzę, nie spoilerujmy tu. Jeżeli ktoś oglądał na VOD to niech czeka na emisję na TVP1, tak będzie najlepiej.

Awdar

No ale przecież jest zaznaczone , że to spolier.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Wiem, ale moim zdaniem zwyczajnie bardziej kulturalnie jest poczekać, aż wszystcy będą mogli włączyć się do dyskusji mniej-więcej w tym samym czasie ;)

Awdar

Nie bardzo rozumiem. Ja nie jestem generalnie spoilerowcem , ale ten mój jest mały i choćby w porównaniu do twojego :
Wiemy już kto będzie się kręcił wokół Pawła pod nieobecność Krystyny
Uwaga Spoiler! Ten temat może zawierać treści zdradzające fabułę. już w tytule wiadomo o co chodzi:)

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Nie o to chodzi, tylko o dzielenie forumowiczów na tych, co oglądają przed emisją w TV i tych, którzy robią to wcześniej. Nieważne.

Awdar

Czy oglądanie przed emisją w TV i oglądanie wcześniej to nie to samo:) nieważne.

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Istotnie, moje przejęzyczenie.

Awdar

Nic co ludzkie nie jest mi obce:)

ocenił(a) serial na 6