Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Klan zszedł całkiem na psy, Żółkowska upadła na samo dno a niżej puka już Strzelecki

ocenił(a) serial na 2
wdsieniemiesci

Cały ten wątek jest żałosny, ale dzisiejszy odcinek przebił wszystko... wydawało mi się, że chyba nawet sam Tropek był delikatnie mówiąc zdegustowany pozami państwa doktotostwa

ocenił(a) serial na 1
makagigi

Ręce opadają... W zamyśle to chyba miał być zabawny wątek, ale czy kogoś to w ogóle naprawdę śmieszy?

ocenił(a) serial na 2
anarchistt89

W tym wątku to jest dla mnie uroczy piesek, którego od biedy można by pokazać ze trzy razy w miesiącu, a reszta to żenada i dziwię się aktorom, że jakoś nie zainterweniują u tego kogoś, kto wymyśla te brednie (nazwanie go scenarzystą byłoby chyba nadużyciem), żeby się zastanowił za co bierze pewnie ciężkie publiczne pieniądze... a Tropek ma ta rozbudowany wątek, że powinien trafić do czołówki i to może nawet przed Pawłami :)

ocenił(a) serial na 3
makagigi

"Scenarzystką", bo to akurat jest laska (p. Elżbieta Szczypek). Chyba od 2010 r.

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Tropek w czołówce :D Świetne! :D

ocenił(a) serial na 7
elfijka

Tropek w czołówce musi być koniecznie! Proponuję w pozie konkursowej we fraku i cylindrze.

makagigi

No wczoraj to już było przegięcie, Tropek siedzi na fotelu a ci skaczą głupawo dookoła..... Czemu nie może być choć trochę normalności w tym wątku jeśli już musi być go tak dużo :<

ocenił(a) serial na 10
SugarDdevil

Np. Tropek mógłby mieć wściekliznę i ugryźć Surmaczową ^^

elfijka

wyobraź sobie jej biadolenie potem haha :D

elfijka

moją propozycją jest by Tropek ew. Dropek ruchami frykcyjnymi obdarzał Surmaczową, Lubiczową, obydwie Lubiczówny - te mają wzięcie u płci przeciwnej wręcz astronomiczne. następnie przez 36 odcinków ( to już po wakacjach ) Tropek ew. Dropek będą chodzić na terapię do Rafalskiego. jest tam wątek uzależnienia od seksu więc pasowałoby ewentualnie. scenarzystkę proszę w ramach misji TVP o wzięcie propozycji pod rozwagę.