Klan zszedł całkiem na psy, Żółkowska upadła na samo dno a niżej puka już Strzelecki
Cały ten wątek jest żałosny, ale dzisiejszy odcinek przebił wszystko... wydawało mi się, że chyba nawet sam Tropek był delikatnie mówiąc zdegustowany pozami państwa doktotostwa
Ręce opadają... W zamyśle to chyba miał być zabawny wątek, ale czy kogoś to w ogóle naprawdę śmieszy?
W tym wątku to jest dla mnie uroczy piesek, którego od biedy można by pokazać ze trzy razy w miesiącu, a reszta to żenada i dziwię się aktorom, że jakoś nie zainterweniują u tego kogoś, kto wymyśla te brednie (nazwanie go scenarzystą byłoby chyba nadużyciem), żeby się zastanowił za co bierze pewnie ciężkie publiczne pieniądze... a Tropek ma ta rozbudowany wątek, że powinien trafić do czołówki i to może nawet przed Pawłami :)
"Scenarzystką", bo to akurat jest laska (p. Elżbieta Szczypek). Chyba od 2010 r.
Tropek w czołówce musi być koniecznie! Proponuję w pozie konkursowej we fraku i cylindrze.
No wczoraj to już było przegięcie, Tropek siedzi na fotelu a ci skaczą głupawo dookoła..... Czemu nie może być choć trochę normalności w tym wątku jeśli już musi być go tak dużo :<
moją propozycją jest by Tropek ew. Dropek ruchami frykcyjnymi obdarzał Surmaczową, Lubiczową, obydwie Lubiczówny - te mają wzięcie u płci przeciwnej wręcz astronomiczne. następnie przez 36 odcinków ( to już po wakacjach ) Tropek ew. Dropek będą chodzić na terapię do Rafalskiego. jest tam wątek uzależnienia od seksu więc pasowałoby ewentualnie. scenarzystkę proszę w ramach misji TVP o wzięcie propozycji pod rozwagę.