Jaką postać lub watek z przeszłości chcielibyście reaktywować? Ja tęsknię za drem Marczyńskim. Grał go Wojciech Wysocki, jeden z najlepszych (i najbardziej niedocenionych) polskich aktorów, był ginekologiem i współwłaścicielem El-Medu. Bydlak, robił na w pół lewe interesy (był zamieszany w zniknięcie Beaty), zdradzał żonę, taki cyniczny karierowicz krótko mówiąc. Niby bliski kolega Pawła jeszcze ze studiów, ale widać było, że ten mu nie ufa.
A Wy? ;)
siostra Dorota. Nie jestem jakimś bardzo pobożnym człowiekiem, ale lubiłem tę postać. Zawsze wszystkich podnosiła na duchu i miło się na nią patrzyło. Skoro aktorka, Agnieszka Wosińska nie chce wrócić, może zagrać ją Jolanta Fraszyńska, która miała grać kiedyś tę postać.
Jest więcej postaci, o których słuch zaginął: Dorota, córka A. Surmacz, Syn Moni.
Z konkretnych wątków to nie wiem, czy bym chciała powrotu któregokolwiek, natomiast z ogromną ulgą przyjmuję zniknięcie wątku syjamskich kundli w tym sezonie.
W 2008 roku jeszcze pokazywała pazur. Powinien być wątek kryminalny z Halszką i Moniką. Właśnie, chciałbym, żeby był jakiś dobry wątek kryminalny typu Rysiek w agencji.
No był - przemoc wobec Oli, polegająca na tym, że jej obecny narzeczony kopnął ją w pupę. Niestety, oglądam "Klan" na Onet VOD, a tam ten odcinek jest jeszcze płatny, więc nie wiem, jak to się rozwinęło.