Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Kto oglądał Ekstradycję II ten miał pewnie to samo skojarzenie co ja ;)

A sam aparta i sposób fotografowania - jedyne w klanowskim rodzaju :D

ocenił(a) serial na 2
Awdar

Skąd klikasz?

ocenił(a) serial na 6
Awdar

W dzisiejszym odcinku czuło się jakiś taki mroczny klimat :D Leszek i Aneta, agenci specjalni, Marczyński s*kinsyn i fałszerz i jeszcze Grzechu jako zły detektyw :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

+ Ciemna strona Jasia: "Chcę, by cierpiała jak ja" :D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

I jeszcze ten szampan, normalnie jak w "Miłości na bogato" :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Haha, jeszcze tylko pomarańcze ;-)

ocenił(a) serial na 10
eva502

I ananasy :)

ocenił(a) serial na 3
Awdar

Niezwykle dyskretne uchwycenie intymnych momentów. Paparazzi mogą się od Grzecha uczyć fachu ( swoją drogą ciekawe, czy jego imię nie jest celowo używane w charakterze augumentatywnym, żeby było bardziej sugestywne i dwuznaczne - Grzechu...grzeszny, Grzech...). Oczywiście Leszek, stary gangster, i adeptka sztuk plastycznych nie zauważali, że ktoś celuje do nich z lufy :P Bystrzaki.

Ale za to Elka dzisiaj pojechała z tą aborcją Rafalskiemu, wytoczyła ciężkie działa. Chyba taki odcinek - militarny.
Macie rację, mroczny klimat. Dobrze, że Wysocki znowu w Klanie, wreszcie człowiek z charakterem. Byle tylko nie wyszło, że jego bohater nawrócił się na dobrą drogę ( nie, nie mówcie, nawet jeśli wiecie :) )

LiLuLa

Uwaga jaśnie pani Elżbiety o aborcji mi się spodobała. Taka delikatna szpila. Nie spodziewałam się tego po niej :) Punkt dla niej.

ocenił(a) serial na 10
wredna_maupa

Dlatego dziś czekałam, że jeszcze pojedzie po Jacku :)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Może teraz Leszek pobije Grzecha ;)

elmoo_filmweb

Grzechu nie powinien zadzierać z Leszkiem - byłym gangsterem :P:P

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Albo wbije mu nóż w brzuch?