Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Powalający teleturniej. wspaniała prowadząca i błyskotliwi uczestnicy. Trzyma w napięciu do końca.
Emocje na najwyższym poziomie .Czego chcieć więcej?

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

I Oczywiscie Niesamowity zbieg okolicznosci - uczesnicy to Halszka i Felix bo oprocz Lubiczów i ich znajomych w Warszawie nikogo wiecej nie ma :D

ZycieNoBellOn

No wiadoma rzecz . Ale to chyba nowy trend w Klanie . Wszystkich się zna i spotyka. Ale wg mnie to lepiej. Można zatrudnić znanych aktorów , a nie rozrastać rodzinę o setki pociotków i znajomych. A Halszka może zawrócić w głowie Feliemu. To by był cios dla Moniki. Swoją drogą scenarzyści znów zapomnieli o romansie Króla kurczaków i Halszki.Ale to normalka.

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

To akurat mnie cieszy, bo te połączenie było dla mnie totalną pomyłką.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Bolko od początku sugerował, że gdyby był samotny, to coś by z tego było, ale że ma żonę, to nie będzie ;/

Drogi postaci krzyżują się od zawsze, teraz jest to może bardziej widoczne ;)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

TO połączenie (musiałam! "te" jest tylko do liczby mnogiej ^^).

Mnie też się nie podobał wątek Bolka z Halszką. W ogóle mogłaby znów być ona mroczna, bo wszyscy tam są tacy słodcy.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

O! dobrze, jeszcze mam problem z tą i tę :)

Dokładnie! Halszka powinna mieć jakiś wątek kryminalny, mroczny!

elfijka

"Tyle wspaniałych wspomnień wiąże się z chmurami"... Boże cóż to miało być? :D

ocenił(a) serial na 10
Camilla3

Ja nie wiem, ale to było denne... To już nawet nie jest śmieszne. Coraz większego pajaca robią z tego Feliksa. Oczywiście jemu jury nie przerwało, prawda? Bo takie to było genialne i natchnione.

ocenił(a) serial na 6
elfijka

A Halszce czemu przerwali, przecież dobrze mówiła?

elfijka

Dokładnie, a gadał najdurniej z wszystkich. A swoją drogą to czy Pani Marta też zajmuje się wszystkim? Bo mam wrażenie, że jedyna istnieje w całej Warszawie.

ocenił(a) serial na 1
wiatriwoda

Teleturniej fantastyczny jak TELE AS.

ocenił(a) serial na 10
anarchistt89

:D a do wygrania "wspaniały, słodki TORCIK" :D

anarchistt89

I powalająca scenografia.

ocenił(a) serial na 2
wiatriwoda

ten teleturniej podobny do mam talent haha XD