Ostatni odcinek klanu, jak ja to przeżyje, całe wakacje nie będę mógł spać w strachu że profesor zbałamuci Grażynkę, Leszka dorwą bandziory, załamany Feliks rzuci się pod pociąg i wszystkie te straszne rzeczy które mogą się przydarzyć bohaterom.
Jutro kupie w aptece zapas leków na uspokojenie. Amen
przecież to nie był ostatni odcinek klanu.Był to tylko ostatni odcinek klanu przed wakacjami,po wakacjach znowu powróci na antene TVP 1.nie mogliby skończyć serialu w takim momencie jest wiele niedokonczonych watkow.
Myślę, że to właśnie autor miał na myśli, to znaczy zbyt długie czekanie na dokończenie tych wątków. A co do Feliksa ostatnio mi się śniło, że został znaleziony w Wiśle.
Hadrkorowych fanów rozpoznaje się po tym, że mają sny z bohaterami swoich seriali w rolach głównych ;)
A nie macie wrażenia, że ten koniec sezonu był cokolwiek z d**y, tzn. w zasadzie w ogóle go nie było? Nie dowiedzieliśmy się nawet jakie plany na wakacje mają bohaterowie (poza rodzinami Ryśków i Bogny). A... czy ktoś w ogóle kojarzy kiedy pokazano ostatnio ciężarnego Kaczorka? Albo czy Bożenka oficjalnie zerwała z Karolem (który przez ostatni rok był bodaj dwa razy na ekranie)?