Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

kolega Ryśka i była Michała? Bo dzisiaj była sugestia że chcą się wyprowadzić do Zamościa tak mi się wydaje. To i bliźniaki by zniknęły pewnie.

krzysiekk123

Ciekawe jak Grażyna zareaguje na wieść o ślubie Mariusza. Może w ogóle do niego nie dojdzie. Ja bym chciała zobaczyć jak pijany Arkadiusz przystawia się do Grażynki a Mariusz powstrzymuje natręta i dzięki temu ponownie zbliża się do niej. Ciekawie oglądałoby się Olbrychskiego w takim miłosnym amoku.

ocenił(a) serial na 2
Iwantcandy

No ciekawie, ale czemu Mariusz ma akurat bronić Grażynkę... Mówię Ci, że wypieprzą jego i blondynę wraz z pseudo-bliźniakami z Klanu bo już nie mają pomysłów na ich role. Wspomnisz moje słowa!

krzysiekk123

Właśnie dlatego, że nie maja pomysłu na nich, sądzę iż do tego ślubu nie dojdzie. Jednocześnie nie podejrzewam żeby chciano definitywnie pozbyć się całej czwórki z obsady. Natomiast ponowne zbliżenie się Mariusza do Grażynki mogłoby być takim uatrakcyjnieniem wątku. Tym bardziej, że od momentu wprowadzenia Arkadiusza nie mieli nawet wspólnych scen poza jakąś jedną w El-Medzie. Jeśli chodzi o bliźniaków to jest mi obojętne co się z nimi stanie.