Przeczytałem w dzisiejszym Tele Tygodniu, że niedługo Arkadiusz poprosi Grażynkę o odebranie dla niego przesyłki. Paczkę przyniesie niejaki Korbas, ulubiony muzyk Kasi, który okaże się synem Arkadiusza!
Co oni ćpają? Korbas przecież zarabia grube miliony, a pracuje dodatkowo jako kurier? W dodatku jego starego nie stać na mieszkanie i wynajmuje lol
Będzie Korbas - gruba Kasia zaprosi go do szkoły i jej koleżanki aż się ... posikają, Kasia w końcu zostanie doceniona i będzie brylować. Tak będzie. Akurat Korbas to syn Arkadiusza - jakie to pierdoły są!
To już tydzień temu było w Świecie Seriali, miałem napisać, ale zapomniałem. Oni teraz mają najwcześniej spoilery Klanowe ;)
Świat Seriali chyba zawsze miał najwcześniej spoilery, ale już od dość dawna go nie kupuje, bo właściwie zależy mi tylko na tych Klanowych, to mi wystarczają te w Tele Tygodniu. A co do zaproszenia do szkoły to owszem, Korbas odwiedzi swoich fanów w gimnazjum na zaproszenie Kasi.
Nie trzeba kupować, jak kupę tygodników czytam teraz nawet nie w Empiku (nie chce mi się jeździć), albo po prostu w Hipermarketach ;)
Co będzie w serialu można sprawdzić na internetowym programie tv - tam jest np. Klan do przodu 10 odcinków co będzie, można wcześniej poczytać i nie zaskoczy was już na ekranie rozebrana Julia namawiająca Michała ...
Przejrzałem dzisiaj w sklepie Świat Seriali i jest rozbieżność. W Tele Tygodniu napisali, że Korbas przynosi paczkę, natomiast w Świecie Seriali, że przychodzi on po paczkę.
Klan już jest tak zły, ze nawet ludzie, którzy oglądają odcinki, by spisać spoilery nie są wstanie zmusić się do uważnego oglądania ;)
MnS akurat miewa ciekawe wątki, pełnokrwiste postacie, zabawne dialogi. Klan to g*wno.
He, he wynajmuje od krowy Grażynki, pod jej okiem z wizytami jej niedorobionych dzieci, aha i jeszcze nią w roli pielęgniarki "Ma pan biegunkęę, a torsjeee??" Tak, tak gdowa po Ryszardzie jest tego warta.
A czy jak Kasia robiła sobie zdjęcie z Gwiazdorem, to przypadkiem nie miała źle obróconego telefonu, tzn. robiła zdjęcie wyświetlaczem? Tak mi się wydaje...
Jakiś taki pyzaty ten Korbas. Myślałam, że jako bożyszcze nastolatek będzie wyglądał nieco inaczej ;]
Powiem Ci, że też spodziewałam się, że ten Korbas inaczej będzie wyglądał.
A tu jakiś taki..... ;) ;)
w ogóle co to ma być, co to za mroczny pucuś w skórzanym płaszczu, idol nastoletnich dziewczynek, którym dopiero zaczynają rosnąć piersi?? to ma być odpowiednik Nergala? ;p
Aktor ma 34 lata, być może dobrano go także po części pod kontem tego, że jest także (bardzo mało znanym) piosenkarzem.
Czepiasz się ;p
Przyznam ze wstydem, że liczyłem, że ktoś spyta, jak się nazywa ten aktor (faktu, że gra w Klanie nie ma jeszcze ani na jego profilu na filmwebie, ani na filmpolski.pl, więc nie tak łatwo było to wytropić, tym bardziej, że Korbas to popularne nazwisko i google wywala głównie właśnie ludzi, którzy je po prostu noszą), ale nikt nie łyknął przynęty, więc po prostu je podam: Marcin Kołaczkowski.