Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Przeczytałem w dzisiejszym Tele Tygodniu, że niedługo Arkadiusz poprosi Grażynkę o odebranie dla niego przesyłki. Paczkę przyniesie niejaki Korbas, ulubiony muzyk Kasi, który okaże się synem Arkadiusza!

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

Co oni ćpają? Korbas przecież zarabia grube miliony, a pracuje dodatkowo jako kurier? W dodatku jego starego nie stać na mieszkanie i wynajmuje lol

ocenił(a) serial na 1
Pan_Ciapa

Będzie Korbas - gruba Kasia zaprosi go do szkoły i jej koleżanki aż się ... posikają, Kasia w końcu zostanie doceniona i będzie brylować. Tak będzie. Akurat Korbas to syn Arkadiusza - jakie to pierdoły są!

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

To już tydzień temu było w Świecie Seriali, miałem napisać, ale zapomniałem. Oni teraz mają najwcześniej spoilery Klanowe ;)

Awdar

Świat Seriali chyba zawsze miał najwcześniej spoilery, ale już od dość dawna go nie kupuje, bo właściwie zależy mi tylko na tych Klanowych, to mi wystarczają te w Tele Tygodniu. A co do zaproszenia do szkoły to owszem, Korbas odwiedzi swoich fanów w gimnazjum na zaproszenie Kasi.

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

Nie trzeba kupować, jak kupę tygodników czytam teraz nawet nie w Empiku (nie chce mi się jeździć), albo po prostu w Hipermarketach ;)

Awdar

Ja nie kupuję Tele Tygodnia ani Świata seriali. Po prostu czasem przeglądam w sklepie

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Co będzie w serialu można sprawdzić na internetowym programie tv - tam jest np. Klan do przodu 10 odcinków co będzie, można wcześniej poczytać i nie zaskoczy was już na ekranie rozebrana Julia namawiająca Michała ...

malok1984

Ale może my chcemy być tak zaskakiwani :P:P

ocenił(a) serial na 1
malok1984

a tak, to powinno być poprzedzone jakimś oznaczeniem ;

Awdar

Przejrzałem dzisiaj w sklepie Świat Seriali i jest rozbieżność. W Tele Tygodniu napisali, że Korbas przynosi paczkę, natomiast w Świecie Seriali, że przychodzi on po paczkę.

ocenił(a) serial na 3
Doktor_Wong

Klan już jest tak zły, ze nawet ludzie, którzy oglądają odcinki, by spisać spoilery nie są wstanie zmusić się do uważnego oglądania ;)

ocenił(a) serial na 1
Awdar

Hahahah dobre!

Doktor_Wong

Ciekawe co w tej paczce będzie. Intrygująca sprawa

Doktor_Wong

Podejrzewam, że Arkadiusz jest również ojcem Lady Gagi, Justina Biebera i Gienka Loski

Doktor_Wong

A Wy się zastanawialiście po co Olbrychski przyjął rolę w Klanie. Korbas nie miałby ojca.

ocenił(a) serial na 3
lukaszo85

Moda na sukces z tego się zrobiła

ocenił(a) serial na 3
giovanni50

MnS akurat miewa ciekawe wątki, pełnokrwiste postacie, zabawne dialogi. Klan to g*wno.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

He, he wynajmuje od krowy Grażynki, pod jej okiem z wizytami jej niedorobionych dzieci, aha i jeszcze nią w roli pielęgniarki "Ma pan biegunkęę, a torsjeee??" Tak, tak gdowa po Ryszardzie jest tego warta.

ocenił(a) serial na 2
libella

Korbas po prostu przyszedł po paczkę, a grubaska go zatrzymała na ulicy.

ocenił(a) serial na 2
Bogdan4674

A czy jak Kasia robiła sobie zdjęcie z Gwiazdorem, to przypadkiem nie miała źle obróconego telefonu, tzn. robiła zdjęcie wyświetlaczem? Tak mi się wydaje...

makagigi

Ten Korbas mógłby chociaż okulary do tego zdjęcia zdjąć :P

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

nie, ujęło by mu to +10 do Satana ;/

ocenił(a) serial na 4
makagigi

Może ma telefon z dwoma obiektywami ?

Doktor_Wong

Korbas był ubrany jak Neo z "Matrixa"

ocenił(a) serial na 2
Vanessa100

Mnie się skojarzył z herr Flickiem z Gestapo... tylko szkoda, że nie kulał :)

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Neo jak nic, widać taki 'alternatywny' i rozchwytywany ...

libella

Może niedługo pod blokiem Kasi pojawi się też Trinity ;)

ocenił(a) serial na 1
Vanessa100

Jakiś taki pyzaty ten Korbas. Myślałam, że jako bożyszcze nastolatek będzie wyglądał nieco inaczej ;]

anarchistt89

Powiem Ci, że też spodziewałam się, że ten Korbas inaczej będzie wyglądał.
A tu jakiś taki..... ;) ;)

ocenił(a) serial na 4
Vanessa100

Krzysztof Krawczyk po liftingu :D

ocenił(a) serial na 1
anarchistt89

w ogóle co to ma być, co to za mroczny pucuś w skórzanym płaszczu, idol nastoletnich dziewczynek, którym dopiero zaczynają rosnąć piersi?? to ma być odpowiednik Nergala? ;p

ocenił(a) serial na 3
anarchistt89

Aktor ma 34 lata, być może dobrano go także po części pod kontem tego, że jest także (bardzo mało znanym) piosenkarzem.

ocenił(a) serial na 4
Awdar

Kont kątem ;) ale na idola 13-latek średnio pasuje. Toż to prawie emeryt.

ocenił(a) serial na 3
andre_

Czepiasz się ;p

Przyznam ze wstydem, że liczyłem, że ktoś spyta, jak się nazywa ten aktor (faktu, że gra w Klanie nie ma jeszcze ani na jego profilu na filmwebie, ani na filmpolski.pl, więc nie tak łatwo było to wytropić, tym bardziej, że Korbas to popularne nazwisko i google wywala głównie właśnie ludzi, którzy je po prostu noszą), ale nikt nie łyknął przynęty, więc po prostu je podam: Marcin Kołaczkowski.

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

Korbas to niezłe ciacho jest , wiele polek ma mokro na jego widok :)

Pan_Ciapa

Bardziej ciachowaty był tylko Rysiek ;)

Pan_Ciapa

Polki na widok Korbasa mają mokro tylko wtedy, gdy niechcący wyleją sobie sok na spodnie

Doktor_Wong

Eeee popsuł moje wyobrażenie, wygląda jak skrzyżowanie wokalisty Pectusa, z wyżej wymienionym Krawczykiem. Do niczego ;)