Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35794
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Cena wywoławcza 5 zł. Kto da więcej? :)

Pytanie dodatkowe: Przez ile odcinków będzie ciągnął się jeszcze wątek misia ?

agi001

do końca sezonu pewnie

ocenił(a) serial na 3
agi001

Podbijam do 10zł :-D

ocenił(a) serial na 1
agi001

20!

ocenił(a) serial na 10
agi001

Misia pewnie wylicytuje Michał, bo taki jest dumny z tego miśka, jakby jakieś dzieło sztuki to było.

elfijka

A ja myślę, że misia może wylicytować Pedro

ocenił(a) serial na 2
elfijka

albo Miłoszek dla Bożenki, wszak to takie romantyczne

agi001

Misia kupi Bill Gates. Za kilka milionów dolarów.

ocenił(a) serial na 3
agi001

Okaże się, że w misiu jest zaszyte 10 000 000 dolarów, które Leszek "zarobił" w czasie pracy dla mafii. Jakubowski zauważy misia w necie i go wylicytuje za 35 zł. Przyjedzie go odebrać, i z miejsca będzie chciał rozpruć, by odebrać forsę. Wywoła tym płacz u bliźniaków - wiadomo, najlepszego przyjaciela nie rozpruwa się nożem. W ex-gengsterze serce weźmie górę i odda misia bliźniakom, sam zaś postanowi uczciwie zarobić te pieniądze jako klaun cyrkowy.

Awdar

To bardzo prawdopodobna sytuacja.
I taka codzienna, z życia wzięta :D

ocenił(a) serial na 6
agi001

JA stawiam ze kupi go Ciocia Stasia i da Władkowi i Antkowi zeby mieli do kolekcji :D

ocenił(a) serial na 2
ZycieNoBellOn

Sernika daje za miśka!

ocenił(a) serial na 6
ZycieNoBellOn

Kupi od Antka i Władka i da im z powrotem ? ;) Tak, to bardzo mądre :D

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

No tak, bo sie nie skapnie ze to oni wystawili. Toz to Ciocia Stasie bozesztymoj, w tamtym roku skonczyla 80 lat wiec skad moze sie znac na internecie? :D

ocenił(a) serial na 3
agi001

poszedł za 60 złotych! niezły biznes, chyba otworzę sklep z zabawkami, bo widzę, że nawet na połatanych misiach można się nieźle dorobić... ale to pewnie trzeba być powiązanym z klanem Lubiczów

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

Kupisz misia za 20 zł, rozprujesz tu i tam i już kupę szmalu za to zgarniesz. Skąd ci scenarzyści się urwali ><