Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35796
1,9 8 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Czy Wy też zwróciliście uwagę na to, że każdy z bohaterów chodzi po swoim czyściutkim jak
zawsze mieszkaniu w butach? Prosto z dworu zawsze włażą w butach, nosz kur**... I tak od
15stu lat, dzień w dzień, nie mogę się od tego uwolnić. Ściągać buty do cholery!!!!

ocenił(a) serial na 10
NoName_6

no to prawda, amerykancow z siebie robia. W polsce sa inne zwyczaje i kultura!

ocenił(a) serial na 1
NoName_6

To prawda i tym bardziej tego nie rozumiem, czy jest im tak wygodnie?? bo ja sobie nie wyobrażam chodzić w butach po domu, to jest idiotyczne wg mnie. To tak jakbym w kapciach wyszła na dwór

ocenił(a) serial na 8
Betinka

Zwłaszcza, że zimą zdarza się, że kobiety chodzą w kozakach do kolan po mieszkaniach ;D

ocenił(a) serial na 2
laleczka874

Nawet państwo koniaczek którzy są tacy kulturalni i mili że, chociaż razi mnie chamówa dnia codziennego. To jednak taka słodycz też jest ciężko strawna.

NoName_6

to jest porządny serial i po prostu twórcy nie chcą pokazywać stóp, co by fetyszyści się nie podniecali.

ocenił(a) serial na 4
NoName_6

Normalne w polskich serialach. Wszyscy łażą w butach po mieszkaniu.

A może chodzi o oszczędność czasu, żeby do kolejnych dubli nie musieli wciąż ściągać i ubierać butów ;)

ocenił(a) serial na 2
andre_

Nierozerwalnym symbolem kiczu są również błyszczące się rodziwe owoce na środku lśniącego stołu w lśniącej się jak zawsze kuchni.

ocenił(a) serial na 1
NoName_6

Ja tam chyba parę razy paputy widziałam;P

ocenił(a) serial na 4
anarchistt89

Zwykle gdy wstają z łóżka. Później to już najczęściej buty.