Czy Wy też zwróciliście uwagę na to, że każdy z bohaterów chodzi po swoim czyściutkim jak
zawsze mieszkaniu w butach? Prosto z dworu zawsze włażą w butach, nosz kur**... I tak od
15stu lat, dzień w dzień, nie mogę się od tego uwolnić. Ściągać buty do cholery!!!!
no to prawda, amerykancow z siebie robia. W polsce sa inne zwyczaje i kultura!
To prawda i tym bardziej tego nie rozumiem, czy jest im tak wygodnie?? bo ja sobie nie wyobrażam chodzić w butach po domu, to jest idiotyczne wg mnie. To tak jakbym w kapciach wyszła na dwór
Zwłaszcza, że zimą zdarza się, że kobiety chodzą w kozakach do kolan po mieszkaniach ;D
Nawet państwo koniaczek którzy są tacy kulturalni i mili że, chociaż razi mnie chamówa dnia codziennego. To jednak taka słodycz też jest ciężko strawna.
to jest porządny serial i po prostu twórcy nie chcą pokazywać stóp, co by fetyszyści się nie podniecali.
Normalne w polskich serialach. Wszyscy łażą w butach po mieszkaniu.
A może chodzi o oszczędność czasu, żeby do kolejnych dubli nie musieli wciąż ściągać i ubierać butów ;)
Nierozerwalnym symbolem kiczu są również błyszczące się rodziwe owoce na środku lśniącego stołu w lśniącej się jak zawsze kuchni.